"Mellkisebbítést semmi pénzért sem..."

Rubint Réka nem zárja ki a még nagyobb cicit

A fitneszguru párja nem kevésszer volt már gúnyolódás céltáblája - Rubint Réka plasztikázott keblei is terítékre kerültek. A sztár elárulta: ha úgy adódik, vállalna újabb műtétet is.

2009.08.14 08:55ma.hu

Másokkal ellentétben Rubint Réka nem titkolta mellkorrekciós műtétjét - Ahogy mondja, amikor 25 évesen anya lett, szinte még lány volt, a legszexisebb ruhákat vette fel, nem gondolt arra, hogy anyaként illene konzervatívabban öltöznie. 31 évesen talált rá saját stílusára. Nem jár mélyen dekoltált holmikban, ezért tűnhet úgy, hogy megváltozott a mellmérete.

Három év óta azonban nem csináltatott semmit a keblével - mellkisebbítést semmi pénzért nem vállalna, ezt csak az tudhatja, aki kicsi méretei miatt hozzá hasonló komplexusokkal küzdött.

Réka elárulta: ha mégegyszer plasztikáztatna, csakis méretnövelést hajtatna végre. A fitneszlady elmondta, bízik benne, hogy helyes életmódjával a korai ráncok is elkerülik - adta hírül a Hot! magazin.

Schobert Norbi felesége rendszeresen mozog, hiszen életét a családja mellett a fitness tölti ki. Az azonban, hogy évek óta oktat aerobikot és DVD-n keresztül is edz másokat, csak alakja formálásához volt elég.

A keblein méretén a mozgással nem tudott változtatni, mint ahogyan a helyes táplálkozással sem.

Rubint Réka még emlékszik rá, hogy terhessége előtt és után sok kritikával kellett szembesülnie. A sztár csupán hat kilót szedett fel első gyermeke érkezésekor.

Később azonban sokan követték a példáját, akik azóta is hálásak neki. Réka úgy gondolja: azért tenni kell, hogy valaki jól mutasson. Ő a rendszeres, tudatos, kitartó munkára esküszik...

Rubint Rékát férfimagazinok címlapján is láthatta már a nagyérdemű. A fitneszlady büszke külsejére, és bátran meg is mutatja.

Azt azonban nem hagyja, hogy retusálják a fotóit! Elmondása szerint amit a címlapok és a címlaplányok mutatnak, nem valós: az életben nem úgy néznek ki, mint a képeken.

A hétköznapi nők mégis elhiszik, hogy ez a követendő példa... Éppen ezért, ő nem másnak akar megfelelni, hanem saját magának.

A hitelességet helyezi előtérbe. Hibáival és előnyeivel együtt mutatja meg magát.

Rubint Réka pikk-pakk állapotos lehetne!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.