Rubint Réka: Ne csak 20 éveseké legyen a világ!

Gregor Bernadett: A testem több pénzt hozott

Nem egy neves hazai sztár mutatta meg bájait egy-, majd kétgyeremekes anyukaként is, bizonyítandó, hogy harmincon túl nő igazán nő - Van, aki bevallja, jobban keresett vele, mint a munkájával.

Erotikus képekben a gyönyörű Gregor Bernadett! képgaléria

2009.05.30 19:52ma.hu

Gregor Bernadett szerint nem kell álszentnek lenni: ő abból él, hogy közönség előtt van, sok munkát kapott a külseje miatt. Több pénzt keresett vele, mint a színházi munkákkal.

Nem cserélne 15 évvel ezelőtti önmagával, jobban érzi magát ma a bőrében.

Rubint Réka
emlékszik arra: terhessége előtt és után sok kritika érte, mert csupán hat kilót hízott.

Ugyanakkor később sokan követték példáját, és hálásak neki. Ő a rendszeres, tudatos, kitartó munkára esküszik: tenni kell azért, hogy jól nézzen ki az ember - adta hírül a Napi Ász.

Gregor Bernadett első gyermeke huszonéves korában született, majd évekig nem lett testvére Bencének, míg a sztár meg nem ismerkedett jelenlegi párjával.

Korábban egy gyermekes édesanyaként, tavalyelőtt azonban második kisfia, Álmos születése után kilenc hónappal mutatta meg magát a nyuszis magazinban a gyönyörű színésznő.

Tizenöt kiló súlyfeleslegtől szabadult meg a szülés után: diétázott, tornázott, s ennek meg is lett az eredménye. Büszkén pózolt a férfimagazin hasábjain.

Az erotikus képekre természetesen férje, sőt, nagyobbik fia is áldását adta.

Rubint Réka nemcsak szerető feleség, egy kislány, Lara és egy kisfiú, Norbika gondos anyukája, de elhivatott fitneszedző és ha kell, a fényképezőgép előtt is pózol, mint szexis démon.

Bár kamaszként gátlásos volt, azóta nemcsak lefogynia sikerült, de igazi bomba nő lett belőle!

Schobert Norbi neje másodjára tavaly ősszel dobta le ruháit, s ámulhattak el a pasik gyönyörű idomain az FHM oldalain.

Rubint Réka nem titkolja, hogy melleit a kisfia születése után korrigáltatta. Öt kilót azonban híznia kellett volna a legutóbbi fotózáshoz: ő ezt nem vállalta.

Mégis megszülettek a képek, s Réka büszke arra, hogy úgy mutathatta meg magát, amilyen valójában.

Korábban azt nyilatkozta: attól sem riadna vissza, hogy minden évben szüljön - nem félti gyönyörű alakját, mert valószínűleg rövid időn belül vissza tudná nyerni azt.

Olvassa el, hová akar betörni Gregor Bernadett!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.