"Kalapozza össze az összeget!"

Mi köze Havasnak Gregor Bernadett gyerekéhez?

Úgy tűnik, a Tanár úrnak megesett a szíve a csinos színésznőn - Gregor Bernadett nemrég sajnálkozását fejezte ki, amiért jelenleg nem vállalhat harmadik babát. Ennek oka pedig elsősorban a válság.

Erotikus képekben a gyönyörű Gregor Bernadett! képgaléria

2009.04.17 07:50ma.hu - Fotó: port.hu

Szeretne még gyermeket szülni Gregor Bernadett - egy korábbi nyilatkozatában a színésznő bevallotta, hogy a jelenlegi gazdasági helyzetben nem mer vállalkozni erre. Havas Henrik videoblogjában azt tanácsolja a sztárnak, hogy Klapka György legendás reklámfilmjének mintájára egy kézzel írott táblával kalapozza össze az összeget, amire szüksége van, hogy újra anya lehessen!

Gregor Bernadett nem vette sértésnek a tanácsot, sőt, úgy véli, Havas kedveli őt. Érzése szerint a riporter csak olyan emberekkel foglalkozik, aki valamilyen formában közel áll hozzá. Bernadett szerint persze, a gyermekvállalás nemcsak pénzkérdés, de most közalkalmazotti bérből él, és a mellette vállalt fellépések sem elegendőek még ahhoz, hogy a gyermeknek mindent megadhasson - árulta el a Napi Ászban a színésznő.

Gregor Bernadettnek két fia van, az idősebbik, Bence tizennégy, a fiatalabb Álmos viszont csak kétéves.

Sajnos a sztárra is sor került, négy év után elküldték a Jóban-Rosszban sorozat gárdájából. Szerepe szerint meghal a történetben. Jól megélt a sorozatból, de most fix fizetését pótolnia kell valahogyan.

Bernadett nemrég elárulta, hogy először komolyan gondolkodóba esett, hogyan tartsa el a családot anélkül, hogy a gyerekek megsínylenék a változást.

Másik lakást és autót vett, a hitel törlesztése pedig számára is egyre nyomasztóbb.

A színésznő korábban átszoktatta fiait bioételekre, ezek pedig borsosabb áron kaphatók. Most nem teheti meg, hogy a drágábbat vásárolja - árulta el Bernadett a közelmúltban.

A sztár nemrég a NévshowR felvételére kismamafelsőre emlékeztető pólóban érkezett, s nyíltan be is vallotta, hogy szívesen babázna újra.

Álomként tekint rá egyelőre. Pedig a családi háttér most biztosított lenne az újabb gyermekhez - hiszen Bernadett és korábban hűtlenkedő férje közt ma már újra szent a béke.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.