Nem volt kérdés, ki mellett a helye

"Potyogtak a könnyeim" - Rubint Réka temetésről ment edzeni

Rubint Réka életének legszomorúbb napja volt április 13-a: ekkor halt meg imádott nagymamája. Néhány nappal később helyezték örök nyugalomra. Az élet válaszút elé állította az unokát.

2010.05.04 12:30Kiskegyed

Rubint Réka imádott nagymamája április 13-án elhunyt - temetése válaszút elé állította a fitnesz lady-t.

„Szombaton délután egykor volt a temetés, és arra a napra már két fellépésem is le volt szervezve. Keszthely 220 km-re, Kazincbarcika, ahol nagyikámat temették, 230 km-re van Budapesttől. Választanom kellett: az emberek, akik várnak rám, hogy együtt tornázhassunk, vagy az én varázslelkű, édes, drága nagymamám temetése. Nem volt kérdés egy percig sem, hogy ott a helyem nagymamám mellett, aki az utolsó kis nyugdíját is rám költötte a nyári szünidők alatt, amelyeket nála töltöttem" - mesélte Réka.

"Álltam koporsója mellett, felidéztem a régi emlékeket, potyogtak a könnyeim, és néztem kis törékeny testét, amely oly sokat ölelt át engem, óvott-védett mindentől... Megsimogattam, megköszöntem neki, hogy volt nekem... Hét órakor már úton voltam visszafelé, hogy tízkor el tudjam kezdeni a budapesti órát úgy, hogy senki ne lássa rajtam a hajnali fájdalom jeleit. Az óra fergetegesen sikerült, de a lelkem ez idő alatt még mindig a nagyikám kezét fogta ott, Kazincbarcikán" -
mondta el a Kiskegyednek Rubint Réka.

Szexmunkásokat toboroztak Rubint Réka képével

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.