Norbi nejének ez volt a legemlékezetesebb...

Rubint Réka: A kakós csiga volt a legutolsó

A fitneszlady egyik legemlékezetesebb szereplése a világrekord kísérlete férjével, Schobert Norbival, de egy helyen elfogyasztott legtöbb szénhidrát-csökkentett kakaós csiga is ezek közé sorolható...

2009.10.26 18:25Sztárportré

Rubint Réka legemlékezetesebb nyilvános szerepléséről mesélt a Sztárpotrénak. A legutóbbi nem is olyan régen esett meg.

Az egy helyen tornázó legtöbb ember…

„Emlékezetes a világrekord kísérletünk Norbival, amit sikerült megdöntenünk. Az egy helyen tornázó és kick-boxoló legtöbb ember, aztán az egy helyen elfogyasztott legtöbb szénhidrátcsökkentett kakaós csiga. Ez volt a legutolsó."

A vonzás törvénye ezen a téren is működik…

"Fantasztikus dolog úgy kakaós csigát enni, hogy nem kell arra figyelnünk, hogy éppen mennyi kalóriát viszünk be. A túlzott finomított szénhidrát-fogyasztásnak meg van az a hátránya, hogy az ember elhízik, de tény és való, hogy a vonzás törvénye ezen a téren is működik. Ha az ember állandóan attól stresszel, hogy Úristen, ettől is hízni fogok, akkor előfordulhat, hogy ez a negatív szemlélet az élete részévé válik, és bevonzza."

"A következő évi edzéstervemben a jógának az érintése olyan szempontból maximálisan benne van, hogy ebben a rohanó életmódban, életvitelben mindenképpen jó dolog, ha az ember megtalálja a teste és a lelke közötti kapcsolatot. Erre szerintem a jóga egy fantasztikus dolog.”
- vélekedett Rubint Réka a Sztárportréban.

Merész felsőben kalandozott Rubint Réka....

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.