Imád gyermekeivel a pocsolyában ugrálni!

Rubint Réka mezítláb megy haza

Rubint Réka akkor érzékenyül el igazán, amikor saját gyermekei szemében látja a csillogást, mert örömet szerzett nekik - Az ő édesanyja pedig akkor, ha a lánya élete teljes és boldog.

2010.04.10 16:00Sztárportré

Rubint Réka akkor látja az édesanyját mindig elérzékenyülni, amikor teljesnek és boldognak vallja az életét, akkor a mama könnyekig tud hatódni - árulta el a fitnesz lady a Sztárportréban.

"Én is azt mondhatom magamról, hogy akkor érzem magam igazán a legboldogabbnak, amikor a gyerekeim szemében látom a csillogást, amit egy-egy programmal, vagy bármilyen eseménnyel tudok nekik okozni."


Mezítláb érünk haza

"Gumicsizmában, eső után, a pocsolyában ugrálni, ez nekem gyermekkori álmom volt, és most bepótolom a gyerekeimnél. Nagy partnerek ebben, és nagyon-nagyon élvezik. Minél sárosabb a pocsolya, annál izgalmasabb. Általában úgy szoktunk utána a kocsiba beszállni, hogy levesszük a gumicsizmát, a zoknit – mert vállalhatatlanul vizes és koszos -, és mindenki mezítláb ül be a kocsiba, és úgy érünk haza" - árulta el Rubint Réka a Sztárportréban.

Szexmunkásokat toboroztak Rubint Réka képével!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.