Eltemették Rubint Rékáék dadusát

Megtörtént - Gyászol Schobert Norbi

Nemrég kellett búcsút vennie édesapjától a fitneszgurunak, most pedig 103 éves dadája hagyta örökre el a családot - Schobert Norbi és párja a gyermekeket nem akarja kitenni a temetés megrázkódtatásának.

2009.12.03 07:30ma.hu

Várható volt, mégis nagyon megrázta a Schobert famíliát a szép kort megélt Julika néni halála - A családnak mostanában kijut a gyászból. Schobert Norbi édesapja három hónapja hunyt el, két hete pedig örökre elaludt a szeretett dada is.

Halálát sem szerette volna Norbi nagy dobra verni, de nem cáfolta, hogy Julika nénit két hete helyezték örök nyugalomra. A gyerekek, Lara és Norbi viszont valószínűleg csak később tudják meg, hogy az idős nénit már csak emlékeikben láthatják újra. Korukból fakadóan igazán fel sem fognák a dolgot - vélekedett a fitneszguru a Napi Ászban.

Szeptemberben elveszítette édesapját Schobert Norbi - Sándor bácsi 85 évesen ment el. A fitnesz-sztár mindössze négy évet tölthetett apja társaságában, hiszen korábban nemigen tartották a kapcsolatot.

De mint mondta, legalább ennyi megadatott nekik. Legalább kicsit megtapasztalhatta, milyen is az apa-fiú érzés...

Norbi az apja halála után elmondta, nem véletlen, hogy évek óta küzd a cukor és a liszt ellen, hiszen Sándor bácsi is cukorbeteg volt. Dadájuk nem sokkal az édesapa halála után kapott agyvérzést és kómába esett.

Az orvosok nem biztatták semmi jóval a családot, de mint Norbi elmondta, Julika néni nagyon szép kort ért meg, és esetében nincs ok szidni a sorsot.

Gyermekeiknek, az öt és féléves Larának és a hároméves Norbinak azonban nem mondták el a nagypapa halálát és feltehetően a dadáét is később közlik.

A fitneszguru óvni akarja őket a megrázkódtatásoktól, fontos számára a lelki békéjük.

Schobert Norbi látja a butítást, a ködösítést!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.