Kamu volt a babavárás?

Schobert Norbi: "Réka biztos, hogy lehet, hogy terhes"

Igen meglepő kijelentést tett a napokban Schobert Norbi, a fitneszlady párja - Megemlítette, lehet, hogy Rubint Réka terhes. A lapok tényként tálalták a dolgot, ám előfordulhat, hogy a várandósság csak reklámfogás volt.

2009.10.28 10:30ma.hu

Bár Rubint Réka és Schobert Norbi nem tagadták, szívesen vállalnának még egy gyermeket, mégis meglepetést okozott a hír, hogy a fitneszlady talán újra babát vár.

Annyi történt, hogy Norbi a következőképpen kommentálta a felröppent pletykát: "Arról van szó, hogy Réka biztos, hogy lehet, hogy terhes!"

A lapokban ezután tényként jelent meg a várandósság híre, majd nem sokkal később az, hogy a páros sajnos korán örült. Múlt hét végén Norbiék szerepeltek egy tévéshow-ban, melynek korábban nem volt túl jó a nézettsége. Lehetséges, csak reklámfogás volt a hír. Nem sokkal később Rubint Réka a kamerák kíséretében ment orvoshoz, mely után meg is erősítette, hogy mégsem vár gyermeket - adta hírül az Epizód.

Norbinak és Rékának két gyermeke van - A csinos fitneszlady 25 évesen lett először anya. A kislányuk, Lara után nem sokkal megszületett a kisfiú, Norbi is.

A páros azonban már tavaly sem tagadta, állnak az újabb gyermekáldás elé, ha úgy hozza a sors. Réka elmondása szerint sokat vitáztak már azon, legyen-e harmadik csemete.

Ő ugyanis vágyik újabb babára - Norbi azonban azzal viccelődik, hogy Réka legszívesebben minden évben szülne.

Egy évvel ezelőtt nyáron azonban úgy tűnt, a páros megegyeztett abban, hogy jöhet a harmadik baba. Végül mégsem érkezett a kistestvér.

Rubint Réka sosem félt attól, hogy legközelebb nem tudja visszanyerni csinos alakját. Folyamatosan edz, több fitness-dvd-t kiadott már, melyeken másoknak is segít fitten maradni.

Norbi és párja kezdettől fogva fokozottan ügyelnek a család egészségére - mindketten túlsúlyos, gátlásos kamaszok voltak, így gyermekeiket már arra szoktatták, hogy az egészségesebb ételeket részesítsék előnyben.

Ha mégis valami édességre vágynak, akkor azt ne az esti órákban majszolják el.

Schobert Norbi mégis szereti a gyerekeket - tudja meg a részleteket!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.