Újabb tragédia közeleg a családban?

Schobert Norbi gyermekei nem tudják: meghalt a nagypapa

Szomorú napjai vannak a Schobert-Rubint családnak: Norbi vasárnap eltemette az édesapját, idős dadája pedig nem sokkal később agyvérzést kapott. A fitneszguru nem mondta el kisgyermekeinek...

2009.09.09 07:15ma.hu - Fotó: updatetv.hu

Mindössze négy évet kapott az élettől a fitneszguru, amit vele tölthetett - Schobert Norbi 85 éves édesapja, Sándor bácsi cukorbetegség miatt hunyt el, ahogyan Norbi elmondása szerint eddig a családjában mindenki. Nem hiába harcol a cukor és a liszt ellen...

Norbi vasárnap temette el édesapját. Nem olyan ember, aki kimutatja fájdalmát, de megviseli a dolog. Annak örül, hogy legalább pár év megadatott kettejüknek; ezalatt kicsit átérezhette, milyen is az apa-fiú érzés.

Norbi 103 éves dadája sincs azonban jól, agyvérzést kapott, kómában van. Talán napokon belül elmegy. A fitneszguru gyermekei, az öt és fél éves Lara és a hároméves Norbika azonban nem tudnak minderről. Apjuk óvja őket a lelki megrázkódtatásoktól, fontos neki a belső békéjük - mondta a Napi Ásznak Norbi.

A fitnesz sztár örül annak, hogy a gyermekeivel sikerült rendbehoznia a kapcsolatát - volt ugyanis egy időszak, amikor bensőséges viszonyuk igencsak megingott.

Norbi pár hónappal ezelőtt beszélt arról, mi is történt vele, amikor kiderült: veleszületett szívbetegsége van. A mindig energikus sztár mély depresszióba esett. még inni és bulizgatni is elkezdett.

Úgy gondolta, neki már nincs sok hátra, ezért hadd éljen még egy kicsit. Kis híján megromlott a kapcsolata a feleségével is.

Rubint Réka azonban Norbi elmondása szerint okos nő, aki türelmesen megvárta, míg a férjén átmegy ez a rettentő rossz hangulat.

Norbi nem nevezte volna magát jó apának sem ebben az időszakban. Olyan is előfordult, hogy a kisfia, amikor meglátta, nem köszönt neki, csak duzzogva elfordult...

Ma már nagyon jó a kapcsolatuk, és lányával is igazi "szerelemben" él Schobert Norbi.

Norbi csak az ütést és a reccsenést érezte!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.