"Egy gyermek húsz éves koráig húszmillió"

Schobert Norbi akár 80 millióért is taníttatná csemetéit?

A közelmúltban elterjedt a fitneszgururól, hogy sajnálja a pénzt a harmadik babára - Norbi szerint ez butaság, de a gazdasági helyzet miatt párjával megvárják, mi lesz jövőre. A fitneszsztár egyébként bármennyit megadna a gyermekeiért, már amerikai egyetemen is gondolkodik.

2009.04.17 07:10ma.hu - Fotó: updatetv.hu

Ha rendeződik a jelenlegi gazdasági helyzet, nem zárkózna el egy újabb baba vállalásától sem Schobert Norbi és Rubint Réka - A fitneszguru ezzel cáfolta az egyik napilap értesülését, miszerint sajnálja a pénzt a harmadik gyermekre. Ő ugyanis mindent megad a csemetéinek, amit csak szívéből-lelkéből adhat.

Bosszantja azonban, hogy ha arról beszél, nem szeretnének harmadik babát, azt hiszik, válnak; ha azt mondja, nem tudja még, a miértet firtatják. Ezért múltkoriban azzal felelt, hogy egy internetes felmérés szerint 20 millió forintba kerül egy gyerek.

A mai helyzetben pedig az ember örül, ha fél év múlva is lesznek tartalékai. Neki csak egy értékes cége van - tette hozzá. Norbi egyébként nemrég Denverben járt nejével, ahol megnéztek egy közgazdasági egyetemet is. Itt négy év teljes ellátással 40 millió forint. Norbi szerint ugyanakkor ma egy fiatalnak szüksége van külföldi diplomára is - adta hírül a Napi Ász.

A fitneszguru és neje mostanában a kétlaki életre készülnek - Norbi és Réka ugyanis nemrég Amerikában is bemutatta termékeit.

A fitneszsztár úgy véli, életének két fő missziója van, lefogyasztani a túlsúlyos embereket és megkönnyíteni a cukorbetegek életét.

Mivel azonban kezdettől fogva voltak ellendrukkereik, kifejezetten önbizalomnövelő volt számukra az Egyesült Államokban tett látogatás, ahol az Amerikai Cukorbetegek Országos Expójára voltak hivatalosak.

Norbi elmondta, elég volt egy standot nyitni és névjegykártyát cserélni ahhoz, hogy árusíthassák termékeiket. Friss, helyben sütött termékeik hatalmas sikert arattak.

Egy cukorbeteg kisfiú esete pedig csak növelte az érdeklődést irántuk - A gyermek odajött a standhoz, megmérték a vércukorszintjét, majd megevett a kakaóscsigájukból hármat, és egy órával később a vércukorszintje kevesebb volt, mint az előző adat - mesélte Norbi.

A fitneszguru elnyerte az Egészség Világdíjat is.

Rubint Réka egyébként elárulta, szívesen kiköltözne az Egyesült Államokba, mert nagyon tetszik neki az ottani emberek mentalitása, gondolkodása.

Norbi azonban maradna: hosszú évek munkájának gyümölcsét nem szívesen hagyná itt.

A párosnak itthon is számos terve van, így a tervek szerint egy ideig marad a kétlaki élet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.