A válás a sajtóban jót tesz?

Norbi: Szexelni kell a sikerért!

Olykor magánéletének nem mindig örömteli titkait is meg kell osztania a nyilvánossággal annak, aki érvényesülni akar - ezt vallja Schobert Norbi és párja, Rubint Réka, akiknek bőven volt alkalma megtapasztani ezt.

2009.04.09 07:10ma.hu - Fotó: updatetv.hu

Tavaly a legrangosabb hazai szakmai elismerést, idén pedig az egészség világdíjat is megkapta Schobert Norbi és neje, Rubint Réka - A gazdasági válság azonban őket sem kíméli, ezért a fitneszguru úgy érzi: magánéleti válságukról is kénytelenek beszélni a sajtóban.

A humoristák is szájukra vették őket. Rékáról a Showder klub Kiss Ádámja sütötte el a poént, miszerint olyan mű, hogyha széthúzná a fenekét, a Made in China felirat is fellelhető lenne benne.

Norbi és Réka rangos elismerést kapott

A sztárpár az évek során hozzászokott a rosszindulatú megjegyzésekhez, de úgy van vele: úgy tűnik, csak szakmai sikerekkel már nem lehet címlapra kerülni: szexelni és válni kell a sajtóban. Norbi elárulta: gyermekeik nem nézhetik meg a róluk róló műsort - adta hírül a Napi Ász.

Schobert Norbi és Rubint Réka a közelmúltban beszélt róla a bulvárlapokban, hogy kritikus volt házasságuk szempontjából a hetedik együtt töltött év.

Egy otthoni vita után a fitneszguru neje összecsomagolt, és a gyerekekkel elutazott Jászberényben élő szüleihez - azért, hogy Norbi gondolkodjon el...

Nemcsak arról volt szó, hogy a hetedik évet ők is megérezték kapcsolatukban. Jött a gazdasági válság, rosszul mentek üzleteik, és ennek tetejébe még diagnosztizálták Norbi komoly, veleszületett szívbetegségét is.

A fitneszguru nem hagyta magát, új pékség-láncolat ötletével állt elő, melyben saját módszere alapján kifejlesztett, szénhidrátszegény péksüteményeket árusítanak.

Réka azonban maga is szeretett volna vállalkozni, meglepetésnek szánta a dolgot és csak akkor beszélt róla Norbinak, amikor már kivette az üzlethelyiséget. Férje azonban cseppet sem örült a dolognak - ezen tört ki a veszekedés.

Norbi attól féltette Rékát, túlvállalja magát, míg az asszony életében először szeretett volna önállóan, saját keresetre szert tenni; úgy érezte, párja sárba tiporta az önbecsülését.

A páros végül kibékült - történetüket azonban nem sokkal a történtek után elmesélték a sajtóban is.

Legutóbb pedig a Mr. és Mrs. sztárpárshow szereplői voltak, ahol még egy-két hálószoba titkot is megosztottak a nagyérdeművel.

Így például, hogy Réka Fricinek becézi a kedvese férfiasságát, s nem csináltak titkot abból sem, hogy Norbi éjszakánként a csapba vizel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.