A fitneszguru a palánk alatt irigykedett

Schobert Norbit a suliban zavarta a mérete!

A fitnesz sztárnak elmondása szerint sosem volt gondja a nőknél - már ami a magasságát illeti. Ebben a tekintetben átlagosnak mondható a termete, de a középiskolában azért neki is akadtak problémái!

2009.04.29 07:30ma.hu - Fotó: updatetv.hu

A magasabb embereket kevésbé kísérti meg a zöld szemű szörnyeteg - derült ki egy kutatásból, melyben 549 holland és spanyol férfi és nő adott választ.

A pasik meglepetésre féltékenyebbek az erős, gazdag és jól kinéző riválisokra, de minél magasabbak voltak, annál kevésbé érezték magukat féltékenynek. A nők mások szépségére féltékenyebbek, közülük is az átlagos termetűek azok, akik kevésbé.

Schobert Norbi a témával kapcsolatban elárulta: a maga 174 centijével közepes termetűnek számít, a nőknél sosem volt gondja ezzel, sőt, a nála magasabb hölgyeket kedvelte. De a szakközépiskolában akadt problémája: a kosármeccseken bizony nehezen került a palánk közelébe - mesélte a Napi Ásznak a sztár.

A mostanság termékeivel az Egyesült Államokban is egyre nagyobb sikert elérő Schobert Norbi kamaszkorában nemcsak a magasságával nem volt elégedett.

A ma egyik legismertebb fitnesz-sztár gyerekként alaposan megszenvedett a súlyával! Kövér kisgyerek volt, aki gátlásokkal küzdött, ezért még többet evett.

Egyébként is egészségügyi gondjai voltak: hét hónapra, kifejletlen szív- és érrendszerrel született. Hízásra hajlamos volt, s légpárnás cipőben kell járnia, mert a hátizmainak folyamatos edzésben kell lenniük.

Tizennyolc éves volt, mikort kettétört egyik csigolyája, és kimozdult a gerincoszlopból. Ezért már néhány kilós hízás is megterhelné a gerincét.

Nagy szerencséjére Norbi kamaszként eldöntötte: le fog fogyni. Óriási kitartással és akaraterővel sikerült elérnie célját, s ma már másoknak segít tanácsaival egészségesebb életet élni.

Orvosai szerint az életét mentette meg a fogyással - Norbinál ugyanis pár hónapja veleszületett szívrendellenességet diagnosztizáltak, az orvosok nem sok jót jósoltak neki.

Mivel csak két szívbillenyűje fejlődött ki, szíve születése óta gyakorlatilag kétszer annyit dolgozik. Vissza kell vennie a tempóból: a doktorok szerint már csak néhány éve van hátra.

Sürgős szívműtétre is szüksége lenne, de ezt Norbi igyekszik halasztani, amíg lehet...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.