A sztárt már nem zavarja elálló füle

Schobert Norbi rábólintott a mellműtétre!

Ha egy nő büszkébben lép ki az utcára ettől, akkor ő nem áll az útjába semmi jónak - véli a fitneszguru. Norbi neje, Rubint Réka ugyanis akár harmadszor is kés alá feküdne.

2009.08.17 08:28ma.hu - Fotó: updatetv.hu

Felesége korábban komoly kisebbségi komplexusokkal küzdött - árulta el Schobert Norbi, aki szerint a mellműtétje óta Rubint Réka sokkal nagyobb önbizalommal rendelkezik. A fitnesz-sztár egészséges határokon belül egyetért a plasztikáztatással. Ha ettől egy nő jobban érzi magát és újra büszkén tud végigmenni az utcán, ám legyen, véli, szerinte ez nem sokban különbözik a sminkeléstől.

Lányának azonban Norbi tiltana minden beavatkozást, míg el nem éri a nagykorúságot. Ha már felnőtt lesz, persze nem szólhat bele, hogy mit csinál Lara - árulta el Norbi, aki hozzátette: ő is túltette már magát a testi hiúságán, elálló fülei már nem okoznak problémát számára - adta hírül a Napi Ász.

A fitneszguru arra reagálva nyilatkozott a nejével kapcsolatban, hogy az egyik hetilapban Rubint Réka nem titkolta: ha szükségesnek látja, akár egy harmadik mellműtétet is vállalna.

A szemrevaló fitneszlady úgy véli, ő sohasem titkolta mellkorrekcióját. Azokat a feltételezéseket ugyanakkor tagadja, hogy újabb operáción esett át a közelmúltban.

Három éve ugyanis nem végeztetett magán semmilyen beavatkozást.

Amikor 25 évesen anya lett, szinte még lány volt - vallotta Réka, hozzátéve, hogy a műtét után a legszexisebb ruhákban járt és nem is gondolt arra, hogy anyaként talán konzervatívabban kellene öltöznie.

Harmincegy évesen már rátalált saját stílusára. Rubint Réka beszámolt arról is, hogy ha még egyszer mellplasztikát vállalna, akkor csakis méretnövelést.

Kisebbítést semmi pénzért sem, mondta - s ezt csak az tudhatja, aki hasonló komplexusokkal küzdött, mint ő.

Egyéb plasztikáztatást nem tervez a tökéletes alakú fitneszlady. Úgy véli, helyes táplálkozással és életmóddal igyekszik elkerülni, hogy például túl korán ráncosodni kezdjen. Bízik abban, hogy ez sikerül is...

Mivel nem szimpatizál Schobert Norbi?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.