Nem könnyű túllenie apja halálán

Schobert Norbi: Inkább büszkén megdögölni, mint gyáván feladni

A fitneszguru az elmúlt hetekben óriási tragédián esett át: elvesztette édesapját. Schobert Norbi arról mesélt, hogyan viseli a traumát, és túljutott-e már a mélyponton...

2009.10.03 09:45Tabu tv

Schobert Norbi, vagy ahogyan csak Ő kéri: Norbi, az elmúlt hetekben tragédián esett át: elvesztette édesapját.

A Tabu Tv riportere erről kérdezte, hogy hogyan viseli a traumát, és hogy túljutott-e már a mély ponton.

A bánatos fitneszguru a családjában bekövetkező sajnálatos eseményeket a kettes típusú elhízásos cukorbetegséggel magyarázza.

"Ez a betegség mindenkit elvett már tőlem, akit lehet, egyedül édesanyám él. Az a nonszensz, hogy most anyukám is benn van az Állami Egészségügyi Központban, Őt is egy hetes cukorbeállításon és kivizsgáláson tartják benn, mert Ő is nagyon rossz állapotban volt" - meséli a Tabu Tv riporterének Norbi, akivel az internetes sztártévé riportere az Esti Frizbi forgatásán beszélgetett.

Hajdú Péter műsorának forgatása előtt Schobert Norbi arról is beszélt, hogyan sikerül átvészelnie a tragédia okozta fájdalmakat.

"Mélyponton voltam egy pár napig, de olyan vagyok, mint egy rugó. Ha összenyomnak, akkor még erősebben pattanok fel. Nem érdekel már, hogy szar a szívem, nem érzem a fájdalmat. Olyan vagyok, mint egy japán pilóta, mint egy kamikaze. Dühöt érzek, és azt érzem, hogy inkább büszkén megdögölni, mint gyáván feladni" - mondta el a Tabu Tv-nek adott interjújában Norbi, aki nem azt kéri, hogy Update termékeket vegyenek, csupán azt, hogy figyeljenek oda a szénhidrát-csökkentett, rostokban gazdag egészséges táplálkozásra.

Norbi csak az ütést és a reccsenést érezte...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.