"Újra észrevesznek a csajok!"

Micsoda? Schobert Norbi plasztikáztatna?

Végre újra formában érzi magát a fitneszguru - Schobert Norbi hamarosan negyvenéves lesz, de tele van energiával és vitalitással. Vajon miért gondolkodik plasztikai műtéten?

2009.09.17 10:20ma.hu

Nemsokára betölti a negyvenet Schobert Norbi - A fitnesz-sztár azonban nem érzi magát idősnek, és nem szenved kapuzárási pániktól. Az elmúlt hét évben nem volt olyan jó kondiban, mint most, és büszke rá, hogy megnézik a lányok.

Azért rosszból is kijutott neki: Norbi 35 éve nem látott édesapja a közelmúltban hunyt el. A mélypontot azonban a tavalyi év jelentette számára, amikor kiderült szívbetegsége.

Ma már azt mondja: nem annyira komoly a betegsége, és visszatalált régi énjéhez. Heti négyszer tornázik, az új, karate fit mozgásrendszertől nem tiltotta el az orvos. Mégis, 10-15 év múlva Norbi akár kés alá is feküdne! Zsírleszívás miatt biztosan nem, de a szem alatti táskák zavarnák - árulta el a Star magazinnak a fitneszguru.

Schobert Norbi korábban több negatívumot is megfogalmazott külsejével és egészségi állapotával kapcsolatban.

Hét hónapra, kifejletlen szív- és érrendszerrel született. Hízásra hajlamos volt - kövér kisgyerekként gátlásokkal küzdött.

Légpárnás cipőben kell járnia, mert a hátizmainak folyamatos edzésben kell lenniük.

Tizennyolc éves volt, mikort kettétört egyik csigolyája, és kimozdult a gerincoszlopból. Ezért már néhány kilós hízás is megterhelné a gerincét.

Magassága alapvetően nem zavarta, de a középiskolában kosarazott, és bizony gondai akadtak a palánk közelébe kerüléssel. Pedig nem volt alacsony ember.

A maga 174 centijével közepes termetűnek számít, és mint mondta: szerencsére a hölgyeknél nem okozott ez neki problémát.

Sőt, őt az sem zavarja, ha a partnere valamivel föléje emelkedik, kifejezetten kedveli a magasabb nőket.

Schobert Norbi csak az ütést és reccsenést érezte...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.