Mindenki felismerte őket az utcán

Rubint Réka gyermekei semmit sem értettek...

Rubint Réka gyerekei régebben még nem értették, hogy miért ismeri meg őket mindenki az utcán...

2010.05.12 06:30Tabu tv

Schobert Norbi és felesége a gyerekeikért élnek, és minden lehetséges rossztól óvják őket.

"A szeretetnek túl nagy az ereje ahhoz, hogy a támadások ezen átjussanak. Én vészesen ügyelek arra, hogy a gyerekeink, amitől csak lehet, mentesek maradjanak!" - mondta el a tabutv.hu riporterének Rubint Réka, aki szerint még sosem érte atrocitást azért, mert a család a figyelem középpontjában éli életét.

"Korábban megkérdezték, hogy miért ismer minket mindenki, és akkor én ezt elmondtam. Feltűnt számukra, hogy akár merre megyünk, megismerik őket is és minket is az emberek, és teljesen jól kezelik. Ennek ellenére szerintem az én gyerekeim abszolút nem szeretik a rivaldafényt, de jól hozzá akklimatizálódtak. Nem élnek ezzel vissza, és nem használják ki azokat a fajta előnyöket, amik ezekből származhatnak!"
- meséli a Tabu Tv riporterének a NévShowR forgatásán Rubint Réka, aki szerint az ismertséget nem lehet megszokni.

Viszont meg kell tanulni méltón kezelni, és csak azokkal a dolgokkal foglalkozni, ami az embert előreviszi.

Szexmunkásokat toboroztak Rubint Réka képével

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.