"Szülj újra, drágám!"

Schobert Norbi a harmadik babára gyúr!

Tavaly ősszel már úgy tűnt, napirenden van a kérdés a Schobert családban: érkezhet a harmadik gyermek. Akkor azonban kiderült, Norbi és Réka egyelőre csak tervezget. Múlt héten azonban a fitneszguru elárulta: a célegyenesben vannak.

2010.07.07 12:30ma.hu - Fotó: norbiupdate.hu

Jöhet a harmadik baba Schobert Norbi és Rubint Réka családjában - Míg tavaly csak sejtelmesen beszéltek erről, a házaspár most határozott a kérdést illetően.

Réka szerint aki édesanya, pontosan tudja, óriási döntés ez, hiszen a gyermekvállalás oroszlánrészét a nő viseli, a férfinak könnyebb azt mondani, "szülj újra, drágám!". Ő anya, feleség és dolgozó nő is, ráadásul két gyermeke igen izgága. Régóta foglalkoztatja az újbóli anyaság gondolata Rékát, s már a fogamzásgátlót sem szedi.

Norbi és Réka harmonikus kapcsolatban él kisfiával, Norbikával és lányukkal, Larával, a testvérek közt is nagy az összhang, ezért kicsit tartanak is az újabb baba érkezésétől. De biztos, hogy gyorsan megszeretik majd a testvérüket. A fitnesz lady szerint párja, Norbi később érett meg az apaságra, mint hogy gyermekeik születtek, de ezzel sok férfi van így. Mára tud tökéletesen rájuk hangolódni.

Réka azonban hozzáteszi: ő boldogan vállalkozik az újabb "bevetésre". Első két gyermekénél azonnal terhes lett, remélhetőleg most sem kell soká várniuk a babára - adta hírül az Epizód magazin.

Rubint Réka kislánya már hét esztendős, kisfia pedig öt - a testvérek nagyon szeretik egymást. A büszke édesanyja a közelmúltban mesélte el, milyen hatalmas tettet vitt véghez a lánya.

Lara lélekjelenlétével megmentette az öccse életét! A gyerekekkel éppen a hétvégi bevásárlásból értek haza, a kicsiket előre engedték. A ház földszintjén levő úszómedence közelébe tilos menniük, ezt mindketten tudták, de a kis Norbi mégis túl közel merészkedett.

Vízbe esett, nővére azonban azonnal rohant a szülőkhöz, és hangos kiabálásával riasztotta őket. A kisfiú thermo ruhája teleszívta magát vízzel, nem tudott a felszínre evickélni. Ha Lara nincs ott, félő, hogy nagy baj lett volna - mondta el Rubint Réka.

A fitnesz sztár édesanya nem tagadta, elsőnek eredetileg fiút szeretett volna, de ma már úgy véli, nem véletlen, hogy Lara érkezett elsőnek. Háromévesen mentette meg akkor egyéves testvére életét gyors reagálásával.

Egyébként állandóan "neveli" az öccsét. Szól neki, ha tele szájjal rohangál, ha gyorsan issza a hideg vizet. Réka szerint a két gyermek olyan jól megvan egymással, hogy a harmóniát a harmadik testvér érkezése csak kiteljesítheti.

Zsírban küzd meg Gombos Edinával Norbi!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.