Szembesítették a tettesekkel a fitneszgurut

Hirtelen felindulásból ütötték - vallották Schobert Norbi támadói

Szembe kellett néznie támadóival a fitnesz sztárnak - Schobert Norbertet az év elején verték meg saját kávézójában Szentendrén, mert állítólag nem fizette ki nyomdai tartozását.

2010.07.01 08:40ma.hu

Schobert Norbit év elején brutálisan megtámadták a saját kávézójában - állítólag egy kifizetetlen nyomdai számla miatt. Az ügyben a Szentendrei Rendőrkapitányság indított nyomozást, zsarolás és önbíráskodás miatt. A fitneszguru elmondta, remekül érzi magát, de gyakran jár a rendőrségre, ahol támadóival is szembesítették. Azt állítják: hirtelen felindulásból ütötték meg őt, mert sértegette őket. Ez azonban nem igaz. Meg akarják úszni a dolgot - szögezte le Norbi.

A hirtelen felindulásból elkövetett testi sértés ugyanis kevésbé büntetendő, mint a zsarolás. Norbi elárulta: az eljárás lezárult, nem akarta ügyét bíróságra vinni.

Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőrfőkapitányság szóvivője elmondta, az ügy vizsgálatát befejezte a Szentendrei Rendőrkapitányság, bizonyítékok hiányában megszüntette az eljárást a zsarolás és önbíráskodás vonatkozásában. A sértett a könnyű testi sértés tárgyában nem kívánt magánindítvánnyal élni - adta hírül a Napi Ász.

Schobert Norbit február elején támadták meg szentendrei kávézójában ismeretlenek - A fitneszguru szerint az állítólagos nyomdai tartozás, ami miatt felkeresték, nem is őt terhelte, abból a vállalkozásból ugyanis már régen kiszállt.

A három férfi azonban nekiesett, és ő még tudta értesíteni a rendőröket, mielőtt ájultan összeesett volna. Agyrázkódást szenvedett és kettőslátása volt. Mentő vitte kórházba, néhány nap múlva azonban felépült.

Később, Hajdú Péter műsorának forgatásán Norbi elmondta, nagyon sok vállalkozó barátját próbálták már "lehúzni": megfenyegették, zsarolták és ütötték őket, de túl vannak ezen. Vannak, akik fizetnek, és vannak, akik hívják a 112-t, és ő is ezt az olcsóbbik megoldást próbálta választani...

Felesége, Rubint Réka nagyon besokallt Norbi bántalmazása után, egyenesen azt kérte: hagyják el az országot családjukkal. A fitneszguru azonban úgy döntött, nem hagyja magát és testőröket sem fogad.

Úgy foglamazott: reméli, jól döntött, és eltántorít attól embereket, hogy vélt vagy valós követeléseiknek mindenképp erőszak és fenyegetés útján szerezzenek érvényt.

Kicsit talán szomorúbb, jobban félti a kislányát ettől a világtól, de nagyon szeretné, ha a büntető törvénykönyv szigorodna.

Zsírban küzd meg Gombos Edinával Norbi!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.