Fogyasztó-kapszula ellen szólalt fel a fitneszguru

Schobert Norbi: Gombos Edináék életekkel játszanak!

Felszólalt a fitnesz-sztár a Gombos Edina és Vámos Erika által népszerűsített fogyasztó-kapszulák ellen - Norbi szerint életekkel játszanak a hölgyek, mivel az édesgyökér egyik hatóanyagának bizonyított mellékhatásai veszélyesek.

2010.06.08 08:30

Olyan fogyasztó-kapszulát reklámoz Gombos Edina és Vámos Erika, melyek édesgyökér kivonatot tartalmaznak, s ennek bizonyított mellékhatásai a vércukorszint- és vérnyomás-emelkedés, agyvérzés, infarktus, valamint a méhösszehúzódás és vetélés - mondta el Schobert Norbi a Napi Ászban.

Egy közszereplő szponzorarcként ajánlhat bármit, legfeljebb saját hitelességét kockáztatja.

Amit viszont a hölgyek ajánlanak, a világ legsúlyosabb betegségének, az elhízásnak a kimenetelét befolyásolja, melyre ők próbálnak diéta és mozgás nélküli, klinikailag nem bizonyított módszert ajánlani - fogalmazott Schobert Norbi a Napi Ászban, aki eredetileg a Mokkában beszélgetett volna Gombos Edináékkal a témáról, de ők lemondták a szereplést.

Norbi a Napi Ásznak elmondta: professzorok segítségével készült fel a vitára, kötelességének tartja, hogy ne csak népszerűsítse az update-et, hanem a tévhiteket is eloszlassa.

Őt számtalanszor feljelentették a versenyhivatalnál, de ő nem szándékozik ilyen lépéseket tenni a szóban forgó szerrel kapcsolatban. Úgy véli, hogy ez az erre hivatottak dolga.

Abban azért biztos, hogy ha valaki feljelenti őket, az megnyeri a pert, s ennek megihatják a levét a reklámarcok is. Gombos Edina és Vámos Erika nem kívánt megszólalni a témában - írja a Napi Ász.

Gombos Edina: Kicsi vagyok, de mellben erős!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.