A fitneszguru telefonált, majd összeesett...

Megtámadták Schobert Norbit saját kávézójában

Agyrázkódással és kettőslátás miatt került kórházba a minap Schobert Norbi, mivel ismeretlenek megtámadták a saját kávézójában és leütötték.

2010.02.02 14:30ma.hu

Saját éttermében támadta meg három férfi Schobert Norbit, egy nyomdai számla ki nem fizetése miatt, mely a fitneszguru szerint nem is őt terheli - abból a vállalkozásból ő már rég kiszállt. Norbi még értesíteni tudta a rendőröket, majd ájultan esett össze. Agyrázkódást kapott és kettőslátása volt - adta hírül a Bors.

Nem csoda, ha Norbi felesége, Rubint Réka rettenetesen megijedt - A fitneszlady egyenesen azt szeretné, ha elköltöznének az országból, ahol ilyesmi megtörténhet.

Egy évvel ezelőtt Réka és Norbi az Egyesült Államokban is elismert lett: miután az Amerikai Cukorbetegek Országos Expójára kiutaztak Amerikába, helyben sütött péksüteményeikkel nagy sikert arattak. A fitneszguru megkapta a Dr. Natura Global Health Award-ot is elnyerte, az Egészég Világdíjat.

Ezt követően Rubint Réka többször hangoztatta, akár el is költözne Magyarországról. Ennek oka pedig az volt, hogy munkásságuk itthon sokaknak szúrta a szemét.

A házaspárt egyre jobban bántották a támadások, fogyasztó termékeiket sokan csak reklámfogásnak tartották.

Norbi szerint úgy vélték, mit képzelnek, egy zacskó lisztet 1200 forintért árulnak, mikor a boltban 200-ért lehet kapni, ez biztos csak reklámfogás.

A fitneszguru elmondta: éveken át nem tudta elmagyarázni, hogy ez nem liszt. Rubint Réka hazatérésük után úgy érezte, beleszeretett az Egyesült Államokba.

Azt mondta, csomagoljanak össze, és költözzenek ki családostul. Úgy érzi, mások az emberek, a gondolkodásuk, a mentalitásuk, s ez elnyerte a tetszését.

Norbi azonban maradna itthon, nem szívesen hagyná itt, amit hosszú évek munkája alatt létrehozott. Így egy ideig kétlaki életet fognak élni - mondta néhány hónapja a fogyasztó-sztár.

Őrült üzletet kötött Schobert Norbi!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.