Voga alaposan beszólt

Takarítónőhöz hasonlította volt kollégája Gombos Edinát?

Anyagiasnak tartják egykori kollégái a szőke műsorvezetőt - Gombos Edina nem túl hízelgő megjegyzéseket kapott, Voga János például takarítónőhöz hasonlította. Edina cáfolta, hogy dupláját kérte volna egykori fizetésének.

Képekben a csinos Gombos Edina és családja! képgaléria

2010.01.19 07:30

Sajtótájékozatót tartott tegnap a Bumeráng című műsor hármasa, Boros Lajos, Bochkor Gábor és Voga János. Gombos Edina neve is szóba jött, hiszen mint a napokban kiderült, ő nem csatlakozott az új rádióba átkerült csapathoz - írja a Napi Ász.

Bochkor elmondta, amikor másodjára ültek le tárgyalni a Neo FM-mel, a főszerkesztő hangsúlyozta, hogy számítanak Edinára, akit Bocsi ezután fel is hívott, és ezt január elején is megtette. Szerinte azonban ezután Edina már dupláját kérte annak a bérnek, amit első körben jelzett.

A szőke műsorvezető azt mondta, már nem az a mérce, kevesebbet ígértek-e, mint a Slágernél, mivel megemelkedett az értéke. Szóba került, Edina jelezte, ő többet dolgozik, mint Borosék, hiszen egy órával korábban jár be, mire Voga János megjegyezte: igen, a takarítónő is előbb jön be - adta hírül a Napi Ász.

Gombos Edina a lap érdeklődésére felháborodottan mondta el, szó sincs róla, hogy korábbi fizetésének a dupláját kérte volna. Elmondása szerint röviddel a Sláger rádió elhallgatása után hívták fel a Neo FM-től, nyitott-e a találkozóra, és milyen összegre gondolt.

Ő egy kiindulási összeget mondott, ők ehhez mérik a dupláját, és ezt tálalják a sajtóban. Legközelebb az adás indulása után öt nappal keresték meg, de a köztes időszakban több felkérése is érkezett televíziótól és rádiótól is - mondta el a Napi Ásznak a sztár.

Gombos Edina úgy gondolja, ha komolyan akarták volna őt, akkor már nem lehetett volna tárgyalási alap a kiindulási összeg. Hozzátette: ha időben kapja a Neo FM felkérését, másképp intézi dolgait a tévénél.

Babaműsor készül ugyanis a saját gyártásában, de ebben az esetben lehet, hogy csak producerkedett volna és nem vállalja a műsorvezetést. Sajnálja, hogy nem tudott versenyképes fizetést ajánlani a Neo - fogalmazott Edina a Napi Ászban.

A szőkeség szerint Bochkoréknak nyilván kedvező szerződésük van, ő azonban negyedannyit kapott volna, hiszen az a pénz, amit ők emlegetnek, neki a Slágerben az alapfizetése volt. Ők azt sem tudják, hogy tavaly ő 9 millió forintnyi reklámot vitt a rádióba és ezért jutalékot is kapott.

De nem akar ilyesmiről beszélni, undorítónak tartja, hogy ezt kiteregetik a médiában, főleg Boros, aki nagyon anyagias ember - vélekedett a Napi Ászban Gombos Edina.

A sztár hozzátette, mindenki azt a lehetőséget választja, ami kedvező. Másik rádióhoz egyébként azért nem ment volna el, mert 12 évig a Sláger neki valósággal a második otthona volt. Sok sikert kíván Bochkoréknak, és nem hiszi, hogy pofátlanság lett volna, amit tett.

Ha Voga úgy gondolja, hogy a takarítónő is előbb jár be, akkor nekik végképp nincs miért együtt dolgozniuk - zárta le a témát a Napi Ászban Gombos Edina.

Edina új tévénél kezd!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.