A sztár anyja két babát eltemetett

Gombos Edina nemcsak egy testvérkéért gyújt gyertyát...

Nem is olyan rég szomorú titkot osztott meg a nyilvánossággal a csinos műsorvezető - Gombos Edina azonban halottak napja kapcsán még egy tragédiáról beszámolt a családjában...

Képekben a csinos Gombos Edina és családja! képgaléria

2009.11.02 10:20ma.hu

A szőke sztár férjével, Alberto-val a férfi védőszentje, Anasztázia előtt gyújt mécsest halottak napján, és fehér virágot helyeznek el egy vázában kubai szokás szerint. Alberto nemrég veszítette el nagyapját.

Gombos Edina elhunyt szeretteinek sírját elsősorban a Debrecenben élő család gondozza. A műsorvezető elárulta: sajnos, nem csupán egy testvérére kénytelen gyertyagyújtással emlékezni ilyenkor. Édesanyja ugyanis két gyermekét elveszítette az ő születése előtt, egyikük influenzában halt meg, a másik baba koraszülött volt - mesélte a Napi Ásznak Edina.

A szőke rádiós a közelmúltban osztotta meg fájdalmas titkát a nyilvánossággal, az új influenza elleni védőoltás kapcsán.

Gombos Edina családjában ugyanis tragédiába torkollott a betegség, amely néha nővérét támadta meg. Edina még nem is élt, amikor a hetvenes években világra jött Tímea.

A féléves kislány már gügyögött, amikor a sztár elmondása szerint egy alkalommal a szomszéd néni betegen a kisbaba kocsija fölé hajolt. Nem akart rosszat, csak megnézni a gyermeket.

A kislány azonban már aznap este belázasodott, és nem tudták megmenteni az életét... Gombos Edina szomorúan mesélte, hogy egyetlen kiscipő maradt emlékbe a nővéréről.

Ha nem történik tragédia, ma nemcsak hárman lennének testvérek. A csinos műsorvezető egyébként úgy igyekszik védeni saját lányát, Mirandát a betegségtől, hogy egyelőre kivár és nem viszi közösségbe a gyermeket.

Ha mégis, akkor fokozottan figyel arra, hogy mindig megmossa a kezét, nála van a törlőkendő és a fertőtlenítő zselé is.

Fertőtlenítette Miranda szobáját is, úgy érzi, egyelőre elég ennyi az óvintézkedésekből.

Gombos Edinával csoda történt Madridban - tudja meg a részleteket!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.