A tévés simán szülne egy másodikat is!

Gombos Edina őszintén vallott a szoptatásról!

Gombos Edina egy internetes portál videoblogjában vall őszintén az anyaság örömeiről, gyermeke születéséről, a várandósággal járó nehéz pillanatokról és kislányáról, Mirandáról.

2009.06.08 07:20ma.hu
Edina férjével és gyermeke apjával!

- "Saját élményeimet mesélem el, milyen volt a szülés, hogy állok a szoptatással. Várom a leveleket, hozzászólásokat, a kölcsönös együttműködés nekem is hasznos lehet, hiszen különböző problémák merülnek fel, amiből én is tanulhatok" - tette hozzá Gombos Edina.

Közben pedig rájött: simán megszülhetné második gyermekét is.

Edina lassan újra teherbe esne, ezért kivizsgáltatta magát az elmúlt hetekben. A televíziós a hőtérképes, azaz termo-nőgyógyászatot választotta, ez a módszer időben figyelmezteti, mi zajlik a testében.

Ha problémát jelez a műszer, akkor nagyobb vizsgálaton kell részt vennie. Így mostantól félévente veti alá magát ellenőrzésnek.

Mostanában különben Gombos Edina több intim titkot is megosztott az újságokkal…

A sztár korábban ugyanis a lapnak elárulta: rejtett helyen van a testén a dísz, amely nem hagyja hidegen a férjét. A szőkeség a Mr. és Mrs. forgatásán sem volt hajlandó megmutatnia tetoválását senkinek. Edinán két centis, apró nonfiguratív tetoválás van, egy A betűt formáz.

Éppen eltakarja a fehérneműje. Akkor csináltatta, amikor három hónapig vártak egymásra a férjével.

Alberto ugyanis egy hiányzó papír miatt nem hagyhatta el Kubát. Férjén kívül a tetoválást nem látta még senki…eddig!

Tudjon meg többet arról, Edina miért imádja férje fenekét!?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.