Mi lesz, ki megy el a Bumerángból?

Elhamarkodták? Boros Lajos szerint még semmi sem biztos!

Boros Lajos elhamarkodottnak tartja a már megjelent híreket arról, hogy elhagyja a népszerű Sláger rádiós műsorát. Boros szerződése jövőre jár le, ám az még egyáltalán nem biztos, hogy a műsorvezető elhagyja a csapatot.

2009.06.08 08:45ma.hu

Ha esetleg mégis távozik a Bumeráng csapatából, akkor forgatókönyvírásba vágja majd a fejszéjét…

Bár Boros Lajos elvégzett két forgatókönyvíró-tanfolyamot, a népszerű rádiós úgy véli, a műsorvezetés mellett nyugodtan tud dolgozni az ötletein.

- "Két évvel ezelőtt, amikor ugyanez a kérdés szóba került, már elmondtam: erre akkor tudok csak választ adni, ha ténylegesen lejár a szerződésem. Ez pedig majd csak egy év múlva következik be. Mivel multitaskingban dolgozunk, sosem akad el a műsor. Ha velem támad gond, ott van Bochi és Voga, ha pedig Bochival, akkor ott vagyunk mi Vogcival" - nyilatkozta Boros Lajos.

Boros és Bochkor már tényleg nem áll szóba egymással többet? Tudja meg itt!

Kapcsolódó írások:

    Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

    Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

    Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.