Meghökkentette asztaltársait a szőke tévés

Majdnem megmérgezte a férjét Gombos Edina!

Megdöbbentő vallomást tett a szőke televíziós - Gombos Edina asztaltársaságának elárulta, hogy amikor először főzött a férjére, kis híján megmérgezte Albertót.

Képekben a csinos Gombos Edina és családja! képgaléria

2010.02.22 08:30ma.hu

A Hal a tortán egyik legszimpatikusabb házaspárjának tartják asztaltársaik a féli magyar, félig kubai párost - Gombos Edina és Alberto Torgyán József tetszését is elnyerte. A szőke tévés a mai főzősműsorban elárulta, amikor először főzött a párjára, kis híján megmérgezte!

Torgyán doktor már többször találkozott Edinával, Albertót még nem ismerte. Örül annak, hogy kirobbanóan jókedvű asztaltársaság gyűlt össze, még a jégesőben ülve is jól szórakoztak volna - vélte Torgyán, aki még Ganxsta Zolee-val is jól kijött. Családjaik jó viszonyt ápolnak. Ganxstának nagyon tetszett, amikor szövegeiben Torgyán szalonképesre cserélte a durva szavakat - adta hírül a Napi Ász.

Gombos Edina korábban már mesélt arról, hogy retteg a férje életéért - de természetesen nem az ételmérgezésre gondolt. A csinos műsorvezető sosem lehet igazán nyugodt, ha a férje munkába indul.

Alberto ugyanis naponta repülőgépre száll, hizsen légiutas-kísérőként dolgozik. Edina úgy véli, a repülés nem a tömegközlekedés legbiztonságosabb módja.

Ezért nagyon félti a párját és egyfolytában aggódik érte. De Edina örök optimista, és nem hagyja, hogy az érzés hatalmába kerítse.

Azt azonban elárulta, szörnyű érzés, amikor Alberto hóviharba keveredik vagy sms-t ír arról, hogy ki tudja, mennyi időre egy másik országban rekedtek az időjárás miatt.

Férje mindent megtesz, hogy Edina szorongását csillapítsa: landolás után első dolga őt hívni. A sztár sosem akarta lebeszélni munkájáról a párját, hiszen Alberto imád repülni.

Gombos Edina szerint minden nap Valentin!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.