Schobert Norbi már nem telefonál

Babahír bájos képekkel: Rubint Réka mindenórás!

Szinte senkivel sem beszél a fitneszguru, kizárólag Rékának hajlandó felvenni a telefont, mert azt várja, mikor kell a kórházba vonulni. Pedig Zalán császármetszéssel fog a világra jönni.

Rubint Réka bármikor szülhet! képgaléria

2011.03.01 17:29ma.hu

Órák, vagy legfeljebb néhány nap kérdése, hogy mikor akar a világra jönni Schobert Zalán, a fitneszházaspár harmadik gyermeke. Emiatt a büszke apuka már csak másodpercekre hajlandó fogadni az idegen számról érkező hívásokat, mindennemű beszélgetést igyekszik rövidre zárni, mondván, már egyfolytában Réka hívását várja.

Fotó: rubintreka.hu (További képek a galériában)

Azért annyira nem kell tartani a rohamtempójú szüléstől, mert Rubint Réka a harmadik gyerkőcöt is - hasonlóan Larához és az ifjabb Norbihoz - császármetszéssel fogja "megszülni", de a jelek szerint az orvosokkal közösen mindenképp szeretnék megvárni azt az időpontot, amikor Zalán magától is úgy dönt, kibújna.

Schobert Norbi néhány utolsó képet készített még Réka harmadik terhességéről, könnyen lehet, hogy már sok alkalma nem lesz erre, és látható, hogy a fitneszlady szinte alig változott a babavárás alatt, tényleg csak a hasa nőtt meg.

Sőt, saját bevallása szerint is alig néhány kilóval mutat többet a mérleg, mint a terhessége elején, és ezt minden valószínűség szerint annak köszönheti, hogy Zalánnal sem vett vissza a tempóból. Még ma este is megtartja a szokásos alakformáló edzését, miután a délelőtti vizsgálaton az orvos mindent rendben talált és azt mondta, egyelőre még nem jött el "az idő".

Persze ez semmit nem jelent, szinte mindenkinek van a tarsolyában olyan történet, amikor a mindenórás kismamát délelőtt hazaküldték, az estét mégis már a szülőszobán töltötte, és a "ráérünk még"-hez képest 24 óra sem telt el, mikor először kézbe vehette újszülött kisbabáját.

Olvasson még több érdekességet Rubint Rékáról!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.