Lara és Norbi után Zalánt várják

Bájos képek: Schoberték: Megvan a kisöcsi neve!

Már csak két hónap van hátra, hogy a Schobert-család négyről öt főre gyarapodjon, a büszke szülők most végre azt is elárulták, hogy fogják elnevezni második fiukat.

Rubint Réka alakja 30 hetes terhesen is kifogástalan képgaléria

2011.01.04 14:29ma.hu / rubintreka.hu

Rubint Réka nagyon belejött az anyaságba, és harmadik terhessége még annyira sem viselte őt meg, mint első kettő gyermeke. A 7 éves Lara és az 5 éves Norbika után alig két hónap múlva egy második fiúcskával bővül a család, akinek Réka most már a nevét is elárulta: Zalán.

A büszke kismama saját elmondása szerint ezt a terhességet viselte a három közül a legjobban, és minden eddiginél jobban tartja magát, a várandósság elejéhez képest eddig mindössze négy kilót szedett magára, és még mindig feleannyit sportol, mint korábban.

Fotók: facebook, rubintreka.hu

Életmódján nem változtatott, a baba viszont gyorsabban nő, mint annak idején Lara és Norbika, úgyhogy két hónap múlva egy kis vasgyúrót hozhat világra a fitneszmama.

Az apuka, Schobert Norbi ugyancsak boldogan készül a harmadik gyerkőc érkezésére, annak ellenére, hogy korábban azt mondta, ezúttal ismét egy kislánynak örülne jobban. A két nagyobb gyerek pedig egész nap simogatják és puszilgatják anya hasát, láthatóan nagyon várják már az öcsikét.

A fitneszguru és családja egyébként most épp Izraelben pihenik ki az év fáradalmait, miközben Réka lelkileg is felkészül a március elején esedékes szülésre. A család eredetileg Thaiföldön szerette volna tölteni az év végét, ám a néhány hete csődbe ment utazási iroda épp az indulás előtti napon értesítette őket és visszautalták az előleget, így az utolsó pillanatban módosították az úticélt.

Ez azonban cseppet sem szegte kedvüket, a képek tanúsága szerint így is remekül szórakoznak!

Hoppá! Rubint Réka lisztet hord a retiküljében!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.