Nemcsak beszélnek róla: csinálják!

Schobert Norbiék főzőshow-t kaptak

Sokat hallottunk már az update-életmódról, de csak kevesen ismerjük a részleteit: mit és hogyan kell elkészíteni, ha okosan akarunk finomat és egészségeset enni?

2011.02.18 14:29ma.hu
Fotó: tv2

Bár több könyv is megjelent már az Update-életmódról, benne tippekkel, és persze sok-sok finomság receptjével, ezeket csak a legelszántabbak vették meg, és még közülük sem mindenki tartja be a tanácsokat, nem alkalmazzák naponta a trükköket.

Ezen szeretne változtatni Schobert Norbi és Rubint Réka, karöltve a tv2-vel, amely helyet adott az új főzőshow-nak.

Norbi és Réka március 7-től minden hétköznap este fél 6-kor köszön be a lakásunkba, hogy az Update Konyha segítségével látványosan mutassák be, mit is jelent a korszerű táplálkozás.

Az ételekhez azokat az összetevőket használják fel, amelyekből a nevükkel fémjelzett, üzletekben kapható ételek is készülnek. Eközben bebizonyítják, hogy nem is jelent akkora nagy változást, ha beépítjük mindennapjainkba az egészséget.

Fotó: tv2

Az első néhány részben Réka még nagy pocakkal fog megjelenni, a márciusi főzőcskéket ugyanis előre felvették, hogy a közelgő szülés miatt ne kelljen elhalasztani a műsor indulását.

A tematikus adások során felváltva állnak kamera elé: a hétfő Norbié és az édességeké, keddenként Réka tanít valamilyen könnyen elkészíthető ételt, a kedvencei a rakott ételek, így biztos, hogy ez is terítékre kerül majd.

A szerda családi nap lesz, amikor Lara és a kisebb Norbi is besegít a szülőknek, csütörtökön pedig olyasvalakinek a kedvenc receptjét mutatják be, aki az Update programnak köszönhetően szabadult meg súlyfeleslegétől.

Végül pénteken mindig bohémságokra számíthatunk, és különleges, ínycsiklandó ételekre – mondta el a fitneszguru, aki rendszeresen konzultál szakértőkkel, a 7 éve indult életmód-programot is velük közösen alakította ki.

Fotó: tv2

A műsort cukorbetegeknek is ajánlja, mert nemcsak az egyes ételek elkészítésének módját és azok egy főre jutó költségét ismerhetjük meg, hanem a szénhidráttartalomra is külön ki fog térni, sőt, csak olyan ételek kerülnek be a sorozatba, amelyek nem bolygatják fel jelentősen a vércukorszintet.

Ez kiemelt fontosságú Norbi számára, aki édesanyja révén közelről ismeri ezt a betegséget, és országjáró programmal igyekszik felhívni a figyelmet a rendszeres cukormérés fontosságára.

A speciális fogyókúrás program eredményességét a Szent Imre Kórházban elvégzett vizsgálat is igazolta, ahol a résztvevők mindössze egy hétig kaptak Update-menüt, de minden teszt azt igazolta, hogy kilóik száma jobban csökkent, közérzetük pedig érezhetően jobb lett, mint azoknak, akik a hagyományos diétás kórházi kosztot ették.

Az ételek azonban önmagukban nem fognak jelentős változást hozni, mozgásra is szükség van. Ezért Réka, aki terhessége utolsó heteiben jár, de csak 5 kilót szedett fel magára, még mindig heti két alkalommal megtartja Alakreform óráját - derült ki a show beharangozójából.

További érdekességek Schobert Norbiékról IDE kattintva

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.