Pánikba esett a fitneszguru, mikor kiderült: beteg

"Megcsaltam Rékát" - Schobert Norbi vallott

Mindent elmesélt a fitneszguru és neje egy televíziós interjúban - tisztázták életük nehéz időszakát, és azt is elárulták, hogy bizony Norbi félrelépett.

2010.09.20 06:29Fotó: norbi.hu

Nem sokon múlott, hogy nem ment tönkre Schobert Norbi és Rubint Réka házassága - A párost közel egy évvel ezelőtt nagyon megijesztette a hír, hogy Norbinál súlyos szívbetegséget diagnosztizáltak. A fitneszguru elképzelni sem tudta, mennyi ideje van hátra, és úgy érezte, bár van családja, ki kell élnie magát, vallotta be Norbi a Story tv-ben - írja a Napi Ász.

Azt is elmondta, hogy első gyermekük, Lara születésekor nagyon örült, mivel illett a házasságukba a dolog. Ám amikor rájött, hogy nagyon sok figyelmet igényel a baba a feleségétől, nem tudta feldolgozni a helyzetet. Volt is feszültség köztük Rékával, mert nem igazán tudott jó apa lenni - ismerte be Schobert Norbi, aki a második gyermeknek, Norbikának is nagyon örült, de közben ezt a fajta kötöttséget, terhet sem tudta elviselni.

Amikor aztán kiderült a szívbetegsége, lázadás tört elő belőle. Úgy érezte, szüksége van szabadságra, még élnie kell. Tévútra tévedt - árulta el a Story tv-ben.

Fotó: norbi.hu

A fitnesz sztár azt sem titkolta, hogyan bukott le. S mint mondta, akkor lett igazán szerelmes a nejébe. Igyekezett őt is lebuktatni, hogy magát mentse. Mindent bevetett, a telefonja átnézésétől kezdve. De "lepattant", és a legdurvább, hogy amikor lebukott, Réka nem azt mondta, hogy menjen, takarodjon. Hanem közölte, hogy az útjára engedi Norbit. Csinálja azt, amit akar. Ő szereti, de most elmegy a gyerekekkel - írja a Napi Ász.

Réka elfogadta, hogy Norbi lelki válságba került. És a fitneszguru ekkor kezdte el gyűlölni önmagát, a párja megértését, szeretetét látva. Akkor tanulta meg nemcsak nőként szeretni Rékát, hanem tiszta szívvel.

Az életük nem egy "sétagalopp", de azóta érzi azt, hogy óriási erő van mögötte, ez pedig a családja. Norbi és Réka az őszinte vallomások után azt is elárulta, harmadik gyermekük kislány lesz - adta hírül a Napi Ász.

Mi történt Norbi cégével?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.