"Mások már eldöntötték, hogy csődbe mentem"

Schobert Norbinak elég volt: Csinálja más!

Bezárta szentendrei éttermét Schobert Norbert - A fitneszguru nem is tervez hasonló vállalkozást, s még örül is, hogy bezárt...

2010.10.13 09:29Fotó: norbi.hu

Schobert Norbi bezárta éttermét Szentendrén - ahogy ő mondja, nem fért el az üzletben. Úgy érzi azonban, mások többet foglalkoznak ezzel a kérdéssel, mint ő. Saját weblapján már egy hónapja közzétette, hogy bezárja az éttermet.

Szerette, mert családias volt a hangulat, felül volt az iroda, alul az étterem az épületben - csakhogy az utóbbi időben ő laptopjával már lent dolgozott az étterem részben, mert nem fért el fent. Fél éve már, hogy kinőtték a házat, nyár végéig terveztek maradni ott - írta meg a Stop.

Nem csődről van szó - hangsúlyozta a lapnak Norbi. Sőt, bővült az üzlet, de emellett már nem maradt energiája arra, hogy vendéglátással foglalkozzon. Cégét egy új irodaházba költözteti, melynek közelében lesz logisztikai bázisuk is.

Norbi és Réka - Fotó: norbi.hu

Az eddigi szentendrei éttermet bérbe adja - most sem energiája, sem kedve nincs a folytatásához, ráadásul a neje, Rubint Réka ismét terhes. Norbi elárulta: kisfiú lesz a harmadik baba - írja a Stop.

Schobert Norbi szerint az üzlet nullszaldós volt, hol elég nyereséget, hol egy kis mínuszt termelt. Mégis értelmét látta eddig az üzemeltetésnek, mert az étterem fölött lévő irodákból a kollégákat és az üzleti partnereit is meg tudta vendégelni, saját módszerei szerinti ételekkel.

Norbi nem tervez új éttermet, ám mint mondja, egyre több magyar étterem és szálloda szeretné a táplálkozási módszere szerinti étrendet felvenni kínálatába. Átlagosan heti egy bolttal bővül a hálózatuk - mondta büszkén Schobert Norbi a Stop-nak.

Adózűrbe keveredett Norbi?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.