Lesz sok finomság, csak kicsit másképp...

Update menüt készít karácsonykor Rubint Réka

Schobert Norbi felesége idén is roskadásig pakolja majd tele az asztalt a finomabbnál finomabb karácsonyi ételekkel. Íme a menü!

2010.12.24 15:05Tabu tv - Fotó: Tabu tv - update.hu

Magyarország legupdatebb családjában idén is száz százalékig egészséges, száz százalékig fogyókúrás és száz százalékig finom ételek kerülnek majd terítékre az ünnep vacsorán.

"Biztos vagyok benne, hogy fogok csinálni töltött káposztát, egy isteni finom húslevest, vagy egy halászlevet és természetesen fog kerülni az asztalra update bejgli is, aminek ugye a tölteléke nulla kalóriás cukorral lesz ízesítve, illetve a készítéséhez használt liszt is a mi lisztünk lesz." - sorolja az ünnepi menüt a tabutv.hu videójában Rubint Réka.

Fotó: Tabu tv

Schobert Norbi és Rubint Réka családja már teljes egészében update életmódot folytatnak, viszont eleinte nagyon nehezen fogadták el az újfajta táplálkozást.

"Amikor édesapám még foggal-körömmel tiltakozott a rendszerünk ellen, akkor kegyesen becsaptam és azt mondtam, hogy külön főztem Neki az egyik alkalommal. Ezután úgy megette az ugyanabból az alapanyagokból készült ételeket, amilyenekből magunknak is főztem, hogy azóta már Ő is update pékséget üzemeltet és lefogyott harminc kilót!" - adta hírül a Tabu Tv internetes videójában a fitnesz anyuka, akinek a terhessége alatt most igazán elkél a gyermekek segítsége a konyhában.

"Lara óriási partner a főzésben. Amikor én gyerek voltam, akkor imádtam az édesanyám körül sertepertélni a konyhában, és mindig arra vágytam, hogy ha majd lesz egy kislányom, akkor ezt továbbörökítem. Már megbeszéltük Larával, hogy a karácsonyfára csinálunk mézeskalács figurákat, és amikor ilyen ünnepi hangulatban látom őket, akkor egy kicsit én is vissza tudok menni a gyerekkoromba. Azért is örülök, hogy jön még egy kisbaba, mert vele ezeket újra át lehet majd élni..." - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Rubint Réka.

Rubint Réka a legszebb kismama

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.