Zalán reggel negyed tízkor jött a világra

Extra friss! Megszületett Schobert Norbi harmadik gyermeke!

Császármetszéssel jött a világra Schobert Norbi és Rubint Réka harmadik gyermeke, a kis Zalán. Az anya egy hete még edzést tartott az alakjukat formáló nőknek.

Az utolsó terhes képek Schobert Zalán születése előtt képgaléria

2011.03.10 15:29ma.hu

"Nagy örömhírt kaptunk ma!

Megszületett Zazu (Zalán) Réka és Norbi kisfia ma, március 10-én kora délelőtt, 9 óra 14 perckor. Réka és a kicsi jól van! A baba egészséges, fotót holnap láthatunk róla!
Gratulálunk és sok boldogságot kívánunk Rékának és Norbinak a harmadik gyermekükhöz!

Csodálatos napra ébredtünk!
"

Szűkszavú közleményben, de annál nagyobb örömmel adta hírül ma délben Schobert Norbi, hogy végre megszületett a várva várt harmadik gyerkőc, Zalán.

A házaspárnak eddig egy lánya (Lara, 7 év) és egy fia (Norbika, 5 év) volt.

Rubint Réka a harmadik terhességét is ugyanolyan jól viselte, mint a korábbi várandósságokat, az utolsó percekig aktívan tornázott, és büszkén hangoztatta, hogy mindössze öt kilót hízott a 9 hónap alatt.

A szülést eleve császármetszéssel tervezték, de mint Réka korábban elárulta, az időpontot az határozta meg, hogy Zalán mikor szeretett volna magától is kibújni a pocakból.

Ennek az ideje tehát ma reggel jött el, és megígérjük olvasóinknak, amint elérhetőek lesznek, a fotókat a ma.hu is megosztja minden érdeklődővel!

Még több hír Rékáról ITT!

Fotó: norbi.hu (Képek Rékáról a terhesség utolsó napjaiban: KATT ide!)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.