Megkezdődött a színésznő pere

Képekkel: Lindsay Lohan tudja, hogy kell bíróságra menni!

Lindsay Lohan aztán tudja, hogyan kell felöltözni egy bírósági meghallgatásra - és ezúttal tényleg le a kalappal előtte, semmi gúnyos felhang nincs ezekben a szavakban. A sztár bűnbánó arccal vonult be.

Lindsay Lohan a nyaklánclopási tárgyalására érkezik képgaléria

2011.02.24 19:29ma.hu
Fotó: OTRC (További képek a galériában: KATT!)

Szerdán került sor arra a bírósági tárgyalásra, amelyen Lindsay Lohan nyaklánclopási ügyét próbálták felgöngyölni.

A színésznőnek minden bizonnyal a segítségére voltak öltözködéskor, mert abszolút nem jellemző rá ez a finoman visszafogott stílus, gyakrabban látni őt merész és kihívó ruhákban, abban a fajtában, amiből több látszik ki, mint amennyit takar.

Persze azért nem vitte túlzásba most se: az elegáns krémszínű nadrághoz egy erőteljesen kivágott fekete felsőt sikerült választania, talán azt gondolta, hogy majd mellbedobással fogja meghatni a bírót? És az a különös kifejezés az arcán, miközben hallgatja a vádakat - úgy látszik, az egykori tinisztár még mindig nem veszi komolyan a hatóságokat.

Pedig ideje lenne: eddig is az volt a legfőbb gond, hogy hiába kapott újabb és újabb büntetést, végül valahogy mindig megúszta. A mostani ítéletről mélyen hallgatnak a résztvevők, úgy Lindsay, mint a bíróság, de egy bennfentes informátor szerint az ifjú színésznő belement abba, hogy hat hónapot börtönben töltsön, inkább, mintsem további 3 éven keresztül kelljen példás életet élnie egy próbaidős időszak alatt.

Lehet, hogy nem bízik magában, hogy ennyi ideig képes lenne lemondani a drogokról, az alkoholról, és még nyakláncokról sem fogja azt hinni, hogy kölcsönbe' vitte el a boltból?

Még több érdekes hír Lindsay Lohanről ITT!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.