Ha már nem kúrálták ki, majd ő kúrál másokat?

Képek - Nem aprózza el: saját rehabot nyit Lindsay Lohan!

Az éppen a kaliforniai Betty Ford klinikán tisztuló Lindsay Lohan saját elvonó központ létrehozását tervezi.

Lindsay Lohan manapság - a miniruha és a cigi most is kötelező... képgaléria

2010.11.09 09:43mellesleg

Lindsay Lohan saját rehabilitációs központot nyitna! A hírt édesanyja, Dina szellőztette meg, állítása szerint lánya elsősorban a fiatalon a szenvedélyek rabságába esetteken segítene a saját rehabján.

„... Szeretne saját rehabilitációs központot alapítani, ahol gyerekeknek segítene.”
– idézi a FemaleFirst Dinát.

További képek a csinos színésznőről! - Fotó: fanpix.net

A még csak a 24. évét taposó Lindsay már jó néhányszor megjárta a rehabot, de mindig visszaesett.

Édesanyja most biztatónak látja a helyzetet, úgy véli a Betty Fordon végre valóban sikerült áttörést elérni nála, mivel itt nem csak "tüneti" kezelést kap, de a függőség gyökeréig hatolnak a szakemberek.

"Lindsay végig akarja csinálni a terápiát. Itt megtanítják neki, hogy mik az indítógombjai, és hogy miért fordul mindig valamihez - drogokhoz, függőséghez."

Reméljük, hogy Lindsaynek végre tényleg sikerül leküzdenie a démonait, és hogy a saját klinikáján egyszer se kell majd kitöltenie a bejelentkezési űrlapot.

Elfogatóparancsot adtak ki LiLo apja ellen!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.