Megszépítette a börtön Lindsay-t?

Vadító képek: Lindsay Lohan újra hódít

Újra Lindsay Lohant választotta reklámarcának az egyik olasz divatcég, így a börtönviselt színésznő népszerűsítheti az idei őszi-téli kollekciót.

Visszafogottan szexis: Lindsay Lohan új arca képgaléria

2010.09.15 19:29ma.hu

Lindsay Lohan élete az utóbbi hónapokban korántsem mondható problémamentesnek, de úgy tűnik, egy újabb esélyt kapott arra, hogy elhitesse magáról a "rendes lány" képet. Az olasz Fornarina divatcég ugyanis őt választotta az idei őszi-téli kampányának reklámarcául, ez azt jelenti, hogy a forgalmazó üzletekben vele találkozhatunk lépten-nyomon a kis kabátkákban és vagányan elegáns ruhaneműkben.

Úgy látszik, a bizalom jót tett a megtört színésznőnek, a nemrégiben megrendezett MTV VMA gálán már nevetni is tudott a korábbi megpróbáltatások ellenére. Ennek a legjobban persze édesapja örült.

Fotó: lindsaylohanpictures

Lohan papa elmondta, hosszú ideje aggódott már a lányáért, és imádkozott, hogy az ő "áldott és tehetséges" gyermeke visszataláljon a helyes útra. Mint mondta, időnként ő is hoz rossz döntéseket és rosszul kezeli a dolgokat, de folyamatosan kérte az Istent, hogy segítsen Lindsaynek megtalálni a jó irányt.

"Vannak, akik az ördöggel kötnek egyezséget, én Istennel tettem ezt. Kértem, hogy segítsen Lindsaynek visszatalálni, cserébe azt tehet velem, amit akar. Ma este látom, imáim meghallgatásra találtak. Láttam és hallottam az MTV VMA gálán a lányom, és tudom, hogy visszatért, és jobb lesz, mint valaha volt!"

Reméljük, nem csak az atyai elfogultság beszélt belőle, mindenesetre a most készült képeken Lindsay valóban jobban néz ki, mint az utóbbi hónapokban bármikor. Drukkolunk neki!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.