90 nap, 90 éjszaka

Lindsay Lohan rács mögé kerül

A színésznőt 90 nap börtönre ítélték, mivel többször megszegte a korábban megállapított próbaidőt.

2010.07.11 13:21rtlbulvar.hu

Nincs kegyelem Lindsay Lohannek. A botrányos életű színésznő 90 nap börtönt kapott, miután többször is megszegte a még 2007-ben kiszabott három éves próbaidőt.

Lindsaynek alkohol- és drogelvonóra is kellett volna járnia, de miután többször nem jelent meg az adott időben, az ítélőtábla úgy döntött, hogy börtönbe küldi az önpusztító életet élő színésznőt.

Lindsay látszólag megtört és zokogott a bíróságon, de színésznőről lévén szó, még az is lehet, hogy csak megjátszotta mindezt.

- Azzal kapcsolatban, hogy hetente kellett volna eljárnom az órákra, csak annyit mondanék, nekem azt mondták, hogy hetente egyszer kell járnom. Nem akartam hiányozni az órákról, sosem tennék ilyet.

Marokkóban dolgoztam egy filmen, nem vakáción voltam és nem nyaraltam.

Tiszteletben tartottam az önök döntéseit, komolyan vettem és sokat segített nekem. Ezért is jöttem el ma, hogy megtiszteljem a bíróságot. Én mindent megtettem.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.