A színésznő miatt felborult a börtönélet?

Képekkel - Lindsay Lohantől rosszul vannak a rabtársak

Lindsay Lohan ugyanazt kapja enni, mint a többi elítélt, ezt leszámítva azonban a rabtársak szerint egyáltalán nem azonos bánásmódban részesítik a híres színésznőt.

Lindsay szexi képekkel készül a börtönbe? képgaléria

2010.07.27 16:32Sedró Ágnes

Lindsay Lohan alig két hete vonult börtönbe, ahol 90 napos büntetését tölti, de rabtársait máris az őrületbe kergeti. A bíróság azért ítélte el a fiatal színésznőt, mert korábban kétszer is közlekedési kihágáson kapták rajta, ám a feltételes szabadlábra helyezés előírásait nem tartotta be.

Például nem jelent meg az előírt időpontokban a nevelőtisztjénél, de az sem javított a kilátásain, hogy a büntetés ellenére újabb botrányokat kavart az alkohol mámorában úszva.

Fotó: People

Az ügyében ítéletet hozó bírónő akkor úgy vélte, mindenképp jót fog tenni Lindsaynek egy kis elzártság, és bár az ifjú nő keserves könnyekre fakadt, most mégis úgy tűnik, nem őt sújtja a legnagyobb büntetés.

Az egyik rabtárs közeli hozzátartozója, Maria Medina a People magazinnak elmondta, a többi elítélt már rosszul van a színésznőtől. Valahányszor ugyanis ajándékot kap kintről, például egy új ruhát vagy valami hasonlót, akkor a teljes létesítményben zárlatot rendelnek el.

A 40 éves Medina azt is elmondta, hogy igazságtalannak tartja, hogy a színésznőt teljesen elzárják a többiektől, senki nem is láthatja, és emiatt van szükség ezekre a különleges intézkedésekre.

Lindsay Lohan itt van, de mintha nem is létezne: ha őt valahova viszik, például pénteken a börtönklinikára, akkor az egész épületben mindenkit bezárnak.” – közölte Medina a raboskodó rokonától hallott információkat.

Steve Whitmore, a Los Angeles-i seriff szóvivője ugyanakkor tagadja a vádakat, szerinte Lindsay egyáltalán nem részesül különleges elbánásban, és szerinte zárlatot sem rendeltek el miatta az intézményben.

Mindenesetre Lindsay a legfrissebb hírek szerint már jobb bőrben van, mint a bevonulása utáni első napokban. Ügyvédje szerint jól viselkedik, és jók a kilátásai.

A korlátozások legfeljebb arra vonatkozhatnak, hogy igyekeznek Lindsay látogatóit – családtagok és sajtó egyaránt – külön tartani a többi rab látogatóitól.

Lindsay Lohan leszbikus?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.