Az egykori gyerekszínész bevállalja

Csábos képek a színésznőről! Lindsay Lohan pornószerepben

Lindsay Lohan ragaszkodik a pornósztár Linda Lovelace szerepének eljátszásához, és úgy véli, semmi kivetnivaló nincs az új filmjében, hisz nem tartalmaz sem vulgáris szavakat, sem pedig túlzó szexuális jeleneteket.

Lindsay Lohan megmutatta kemény mellbimbóit! képgaléria

2010.06.22 18:43ma.hu

Az egykori tiniszínész, akit a hazai közönség az "Apád, anyád idejöjjön" főszereplőjeként ismert meg, a napokban tölti be 24. évét. Legújabb filmje Linda Lovelace pornósztár élettörténetét mutatja be, aki a Mély Torok sztárjaként vált híressé, a filmet Matthew Wilder rendezi. Lindsay apját felháborította lánya döntése, véleménye szerint ez a szerep az ifjú színésznő karrierjének végét jelenti, ő azonban ragaszkodik döntéséhez és állítja, a film nem az lesz, mint amit az emberek várnak.

Mint egy ausztrál lapnak elmondta, Wilder nem egy közönséges filmet akar forgatni, nem a nyers szexet és az ő meztelenségét akarja bemutatni. Sokkal több hangsúlyt kapnak az érzelmek, a psziché, a rendező azt szeretné  megmutatni, milyen hatások érték Linda Lovelace-t és ezeket a gyakran rémisztő élményeket ő hogyan élte meg. Ez az, ami miatt Lindsay is elvállalta a szerepet.

A színésznő azt is elmondta, tisztában van vele, hogy az emberek majd azt fogják gondolni: "Óh, Lindsay biztosan pornózni fog." De ez nem erről szól - mondja. "Még sosem játszottam el ezelőtt senki igazi élettörténetét. Sok olyan filmet csináltam, ami számomra értelmetlen volt, ezért jó érzés eljátszani valami olyat, ami új tapasztalatokra és ennyire különböző érzelmekre tanít." - fejezte be Lindsay Lohan.

Kíváncsi Lindsay Lohan miért lett az alkohol rabja? Kattintson!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.