Mindjárt jelzi a szerkezet, ha iszik!

Képek - Kínos! Csak lábbilinccsel közlekedhet Lindsay Lohan

A lábára erősített bilincs viselésére kötelezte a bíróság Lindsay Lohan színésznőt: a szerkezet azonnal jelzi, ha a híresség alkoholt fogyaszt.

Lindsay Lohan részegen tántorgott képgaléria

2010.05.25 15:30MTI

Marsha Revel bírónő hétfőn rendelkezett úgy, hogy a 23 éves Lindsay Lohan sem alkoholhoz, sem kábítószerhez nem nyúlhat.

Ha mégis, a hatóságok azonnal értesülnek róla. A botrányairól elhíresült színésznőnek emellett rendszeresen drogteszten kell megjelennie.

Lohan-t korábbi alkoholos kihágásai miatt próbaidős büntetésre ítélték. Múlt heti vétségét követően - nem jelent meg az előírt meghallgatáson, mert Cannes-ban volt - a bírónő figyelmeztette az amerikai sztárt, hogy újabb botlás esetén már letöltendő büntetés vár rá.

A színésznő ügyében júliusban tartják a következő meghallgatást. A döntés értelmében Lohan nem hagyhatja el Los Angeles-t, noha munkája Texasba szólítaná.

A bírónő azonban nem állt el rendelkezésétől, és leszögezte, hogy a drogteszteket Los Angeles-ben kell elvégezni.

Börtönbe kerülhet Lindsay Lohan!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.