Samantha ment, jött Indrina...

Fotók a párról: Új leszbikus szeretője van Lindsay Lohan-nek!

Hónapokkal ezelőtt egy leszbikus DJ-vel folytatott viszonyával volt tele a sajtó, de a dolognak vége lett. Már-már azt hihettük, Lindsay Lohan mégis visszavált a férfiakra. Most azonban úgy hírlik, újabb lány a szeretője.

Képekben Lindsay Lohan és Indrina! képgaléria

2010.05.20 11:50ma.hu

Lindsay Lohan és a DJ Samantha Ronson kapcsolata nagy port vert fel tavaly - több hisztérikus jelenetet követően azonban, közel egy év után szakított a színésznő és leszbikus párja.

LiLo és Samantha Ronson, tavaly

Azóta LiLót több ismert színésszel, többek között Gerard Butler-rel, sőt, Jessica Alba férjével, Cash Warren-nel is összehozták.

A némileg feltűnési viszketegségben szenvedő színésznő nyilvánosan lesmárolta Roberto Cavalli divattervezőt egy rendezvényen, nagy általánosságban pedig mindig részeges fotók készültek róla a hétvégi partik után.

A New York Post úgy tudja, most újabb szerelme van Lindsay-nek, aki szintén lány.

A fotográfus, 36 éves Indrina korábban a Bravo reality tévé show-jában is feltűnt.

A két lány egy tavaly őszi fotózás alkalmával találkozott először, Indrina ugyanis a neves Markus Klinko és Indrani fotós páros egyik tagja.

Lindsay és Indrina

Valódi nevén Julia I. Pal-Chaudhuri állítólag már többször randizott a színésznővel Los Angeles-ben, és egy alkalommal látták őket együtt eltűnni Lindsay szállodájában.

Indrina nyilatkozott is a Post-nak, és elbűvülő személynek nevezte Lohan-t, akivel bevallása szerint sok időt tölt együtt.

Elmondta: bántó, hogy ennyire sok rosszat írnak le Lindsay-ről, pedig egy kedves, okos lány, aki nagyon kreatív és dögös is.

LiLo és Indrina közös fotósorozathoz álltak modellt, melyen a színésznő bikiniben és álarcban pózol.

Meg kell hagyni, ha már hölgyet választott, a fotográfus leányzó jóval nőiesebb jelenség a korábbi párjánál, Samanthánál. Ez persze a Lindsay kegyeire pályázó férfiaknak nem vigasz.

Pornósztár lesz Lindsay?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.