A színésznő a határokat feszegeti

Provokatív fotók: Tűsarkúban terpeszt a véres Lindsay Lohan

Sok különös fotósorozatot láthattunk már a cserfes színésznőtől, mostanában főként olyanokat, amelyeken vetkőzött - a legutóbbi azonban komolyan elgondolkodtathatja Lindsay Lohan rajongóit.

Lindsay Lohan véres jelenetben - tűsarkúban és alsóneműben képgaléria

2010.04.30 19:30ma.hu

Tűsarkúban és félig meztelenül számos esetben pózolt már a csinos sztár - ahogyan fehérneműben és anélkül is.

Lindsay Lohan
nemrég pucér melleit is megmutatta a filmvásznon - a Machete című alkotásban ugyanis meztelenül látható a tóban.

Legutóbbi fotósorozata azonban több mint merész - LiLo nemcsak provokatív és kihívó, de egyenesen ijesztő hatást kelt a vérrel borított háttérben partnerével.

Fekete alsóneműben és harisnyában pózol, majd vérnyomokkal teli kézzel és lábbal.

A jelenetben, melyet Tyler Shields-szel produkálnak, egy gyilkosság helyszíne látható. A színésznő egy pisztollyal játszik, majd a véres háttérben vonaglik.

Az egész olyan, mintha a következő percben az erősen prostituáltra emlékeztető Lindsay és partnere fejébe készülnének repíteni a golyót.

Azt csak halkan jegyezzük meg, hogy a színésznő mostanság valóban úgy viselkedik, hogy egyenesen kihívja maga ellen a sorsot. Ismét sokat iszik és drogozik, igen kínos leleplező fotóival tele vannak a bulvárlapok.

Van olyan újság, amely már a nekrológját is megírta, ha hirtelen meghalna, ne késlekedjenek a hír megjelentetésével...

Lindsay Lohan az apjával háborúzik

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.