Csak két hétig kell börtönben lennie?

Fotókkal: Bilincsben szállították el Lindsay Lohan-t!

Előreláthatólag csak két hétig kell rácsok mögött maradnia Lindsay Lohan amerikai színésznőnek, noha három hónapra ítélték.

Lindsay Lohan teljesen kiborult az ítélethirdetésen! képgaléria

2010.07.21 11:30MTI

Bilincsben vitték börtönbe Lindsay Lohan, aki kedden kezdte meg 90 napos börtönbüntetését.

Valószínűleg nem kell leülnie eredetileg tervezett, három hónapos büntetését az amerikai színésznőnek - csak két hétig kell rácsok mögött maradnia.

A híresség a lynwoodi rendőrség tájékoztatása szerint augusztus 1-jén vagy 2-án szabadulhat, amennyiben megfelel a korábbi elbocsátáshoz szükséges feltételeknek, így például jó magaviseletet tanúsít.

A fegyintézetek telítettsége miatt a nem túl súlyos bűncselekmények elkövetői gyakran csak büntetésük negyedét töltik le az Egyesült Államokban.

Lindsay Lohan-t két hete ítélte szabadságvesztésre egy bíró, mert megszegte feltételes szabadlábra helyezésének szabályait. A sztárt három évvel ezelőtt ittas vezetés és kokainfogyasztás miatt vonták felelősségre.

A 24 esztendős színésznőt kedden formálisan egy Beverly Hills-i tárgyalóteremben vették őrizetbe.

Marsha Revel bírónő a 90 napi börtön után további három hónapra rehabilitációs kezelésre is küldte a Bajos csajok és a hamarosan mozikba kerülő Machete című film szereplőjét.

Drogelvonóra ment Lindsay Lohan

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.