1 millió dolláros vigaszdíj a bűnhődésért?

Lindsay Lohan megkéri a börtön árát

Egy hete még sírva fakadt a bíróságon, de gyorsan kitalálta, mivel lehetne megvigasztalni: egymillió dollártól sokunknak felszáradnának a könnyei. Pedig Lindsay Lohant nem ok nélkül zárták rácsok mögé.

2010.07.13 15:30ma.hu

90 napos börtönre ítélte a bíróság múlt héten Lindsay Lohan színésznőt, aki még 2007-ben kapott három évnyi felfüggesztett büntetést ittas és kábítószer hatása alatti vezetésért, amelyen kétszer is rajtakapták.

A felfüggesztés feltétele az elvonókúrán való részvétel volt és rendszeresen kellett volna járnia tanácsadásra is, ám nemcsakhogy ezeket elmulasztotta, de magyarázatot sem adott a távolmaradásra.

A színésznő legutóbb épp a cannes-i filmfesztiválon ünnepelt a terápia helyett, de a szigorú bírónőt ez nem hatotta meg és úgy döntött, Lohan kisasszonynak is jobb lesz, ha ezúttal rövidebbre fogják a gyeplőt. Az ifjú hölgy az első percekben keserű könnyekre fakadt, de nem sokáig itatta az egereket, gyorsan kitalálta, mitől lenne jobb kedve: egymillió dollártól.

A média ugyanis izgatottan várja, hogy leteljen a 90 napos büntetés, és mindenki elsőként szeretné mikrofonvégre kapni Lindsay Lohant, ő azonban kijelentette, ennek ára van. A sajtó képviselői először azt hitték, ez csak valami vicc, de Lohan megerősítette, hogy abszolút komolyan gondolja az ajánlatot: ha nincs pénz, nincs interjú.

A történetben az a legérdekesebb, hogy a színésznő még soha egyik munkájáért se kapott ekkora fizetséget, pénzügyileg tehát a börtön jobban hoz neki, mint önként választott szakmája.

Lindsay egyébként csak önmagához képest keltett megdöbbenést, a sztárvilágban nem ritkák az ilyen ajánlatok. Korábban a szintén nem szentéletű Paris Hilton követelt egymilliós fizetséget, mikor 2007 júniusában börtönbe zárták, igaz, ez óriási közfelháborodást keltett.

Végül mikor az örökösnő a szabadulása után Párizsba utazott, és a sajtó képviselői nem követték őt, rájött, hogy felesleges próbálkozni, végül a CNN-es Larry Kingnek adott interjút – ingyen.

Tudj meg többet a botrányhősnőről!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.