Alig jött ki az elvonóról, elütött egy gyereket!

Képek - Na ne! Babakocsiba hajtott Lindsay Lohan

Nincs szerencséje mostanság a csinos színésznőnek - A korábban drog-, majd alkoholfüggőséggel küzdő Lindsay alig jött ki az elvonóról, elgázolt egy babakocsis gyereket.

Bizonyíték: Lindsay nem először balesetezett Maserati-jával képgaléria

2010.09.06 14:29ma.hu

Sem Lindsay Lohan, sem luxus Maserati-ja nem szerencsés mostanában. A színésznőre nemrég börtönbüntetést róttak ki.

Három éve felelősségre vonták ittas vezetés és kokainbirtoklás miatt, ám LiLo a próbaidő alatt nem látogatta a számára előírt, szenvedélybetegségekkel foglalkozó tanácsadást, sőt, a ráerősített, alkoholfogyasztást ellenőrző bilincs sem segítette abban, hogy visszafogja magát.

Mikor nő már fel? - Fotó: INF

Ezért került börtönbe Los Angelesben, de a kiszabott egy hónapból végül csak két hetet kellett leülnie. Augusztus elején került szabadlábra, ám úgy tűnik, elpártolt mellőle a szerencséje.

Alig ült ugyanis - korábban már összetört - Maserati-ja volánja mögé, talán az eddigieknél is durvább balesetet okozott: a RadarOnline portál szerint belement egy babakocsiba!

A két év körüli gyereket édesanyja éppen az úton tolta át a kocsiban, amikor Lindsay a piros jelzés ellenére nekiiramodott, és csak az utolsó pillanatban fékezett a babakocsi előtt.

Eltalálta, de nem vészesen, így a gyermeknek nem lett baja. Meg azonban nem kérdezte, segíthet-e. Lehúzódott, hogy megbizonyosodjon róla, nem történt nagy gond, és továbbhajtott...

Szabadon pornózik Lindsay Lohan!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.