Jó magaviselete után elvonóra küldték a sztárt

Lindsay Lohan: 90 napból 2 hét börtön

Lindsay Lohan amerikai színésznő hétfő hajnalban elhagyta azt a Los Angeles déli elővárosában lévő börtönt, ahol 13 napot töltött, mert megszegte feltételes szabadlábra helyezésének szabályait - jelentette a Los Angeles Times.

Lindsay Lohan teljesen kiborult az ítélethirdetésen! képgaléria

2010.08.03 06:30MTI

Lindsay Lohant három éve vonták felelősségre ittas vezetés és kokainbirtoklás miatt, de a próbaidő alatt nem látogatta a számára előírt, szenvedélybetegségekkel foglalkozó tanácsadást, ezért tették hűvösre.

Fotó: People

Hajnali fél kettőkor (közép-európai idő szerint délelőtt fél tizenegykor) történt szabadulása után a színésznőnek egyenesen egy elvonóintézetbe kellett vonulnia - mondta Steve Whitmore, a Los Angeles megyei seriff hivatalának szóvivője az újságnak.

Az intézet nevét nem hozta nyilvánosságra.

A 24 éves sztárt eredetileg 90 nap szabadságvesztésre ítélte egy Beverly Hills-i bíróság a próbaidőre bocsátás feltételeinek megsértése miatt, de a Los Angeles-i seriff mérsékelte büntetését.

Kisebb bűncselekmények és nem visszaeső bűnözők esetében ez bevett gyakorlat, ha az elítélt jó magaviseletet tanúsít, hogy ezzel is enyhítsenek a kaliforniai börtönök hírhedt túlzsúfoltságán.

Fotó: askmen.com

Lindsay Lohan július 20-án kezdte meg büntetésének letöltését, és biztonsági okok miatt a többi elítélttől külön tartották fogva. Kilenc négyzetméteres zárkája a börtön hírességeknek fenntartott részlegében volt.

Paris Hilton 23 napot töltött 2007-ben ugyanebben a börtönben szintén ittas vezetés miatt. A Lohant elítélő bíró előírta a színésznőnek, hogy börtönbüntetésének letöltése után 90 napos rehabilitációs kezelésen kell részt vennie.

A hírességekre szakosodott TMZ.com hírportál szerint Lohant bipoláris zavarral (mániás depresszióval) és amfetamin-függőséggel fogják kezelni egy Los Angeles-i egyetemi klinikán.

A bajos csajok és a hamarosan mozikba kerülő Machete című film szereplője a Disney stúdió egykori sztárja. Ígéretesen indult pályafutása 2005 óta inkább lefelé, mint felfelé ível: bírósági ügyek, elvonókúrák és szakmai kudarcok jellemzik.

Lindsay Lohan a hullaházban

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.