Maga alá gyűri a drog Lohan-t?

Képek a vigyorgó sztárról - Lindsay ellen elfogatóparancsot adtak ki

Elfogatóparancsot adott ki egy Beverly Hills-i bíró Lindsay Lohan ellen, mert pozitív lett a börtönből és drogrehabilitációról alig egy hónapja kiszabadult amerikai filmcsillag kábítószertesztje - közölték igazságügyi forrásokból.

Lindsay Lohan nem tűnik rosszkedvűnek! képgaléria

2010.09.21 12:15MTI

Elden Fox bíró péntekre meghallgatásra idézte be a 24 éves színésznőt. Az elfogatóparancs ellenére - nem részletezett okokból - Lindsay Lohan a meghallgatásig szabadlábon maradhat.

További képek a botrányhősről! - Lindsay bulizik tovább...- Fotó: RadarOnline

A színésznő egy múlt heti Twitter-bejegyzésben megerősítette, hogy megbukott legutóbbi alkohol- és drogtesztjén.

Lindsay Lohan augusztus végén szigorú feltételekkel szabadult a börtönből és a rehabilitációról: november 1-ig pszichoterápián kell részt vennie, alkohol- és drogtanácsadásra kell járnia, s hetente több alkalommal szúrópróbaszerű alkohol- és kábítószerteszten kell megjelennie.

Ha megszegi e feltételeket, ismét rács mögött találhatja magát.

A filmcsillagot 2007-ben ittas vezetés és kábítószer-fogyasztás miatt bocsátották próbaidőre, ám annak rendelkezéseit megszegte, ezért júliusban háromhavi börtönre és háromhavi bentlakásos rehabilitációra ítélték.

Lohan végül 14 napot töltött a rács mögött, majd 23 napra költözött be a rehabilitációra.

Lindsay Lohan újból megmutatta!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.