Lindsay Lohanre újra börtön vár?

Megbukott a drogteszten, visszaeső lett

Alig szabadult a börtönből, máris visszakerülhet Lindsay Lohan, aki a második drogteszten lebukott: kokaint találtak a szervezetében.

Lindsay Lohan teljesen kiborult az ítélethirdetésen! képgaléria

2010.09.20 17:29ma.hu

Július közepén sírva vonult a börtönbe, ahol végül az eredeti 90 nap helyett csak két hetet kellett töltenie, igaz, a rabtársak elmondása szerint még ez is több volt az elviselhetőnél.

A büntetés több mint három évre nyúlik vissza, akkor Lindsay Lohan egy közlekedési balesetet okozott alkoholtól és drogtól mámorosan. Idén azért vették újra "elő" az ifjú színésznőt, mert bár feltételes szabadlábon volt, nem jelent meg rendszeresen a számára előírt találkozókon.

A bíróságot nem hatotta meg, hogy a 24 éves sztár különböző díjátadók miatt nem tudott elmenni a csoportterápiákra, három hónapos zárkát rótt ki rá.

Szabadulásakor Lindsay azt mondta, megbánt mindent, és úgy tűnt, a lecke tényleg hatott, de rövid időn belül a színésznő újabb botrányos hírrel került az újságok címoldalára: kis híján elgázolt egy babakocsit, miközben "elfelejtett" fékezni a piros lámpánál.

A hatóságok erre az esetre még nem haraptak rá, de jó esély van rá, hogy a mostani kihágását már nem hagyják szó nélkül. Már csak azért sem, mert a szabadlábra bocsátás egyik feltétele a minden szempontból törvénytisztelő viselkedés volt, ennek egyik elemeként Lindsay-t rendszeresen drogtesztnek vetik alá.

Börtönben (Fotó: People)

Az első ellenőrzésen még semmi gond nem volt, ám másfél hónappal kiengedése után Lohan kisasszony most megbukott, vérében kokain maradványaira bukkantak, ez pedig újabb 30 napos elzárást jelenthet.

A színésznő a szabadulásakor elmondta, az emberek „függősége nem múlik el varázsütésre, komoly erőfeszítéseket kell tenni a javulásért”. A mostani esettel kapcsolatban a Twitteren tett közzé egy bejegyzést, mely szerint „ez visszaesés volt, de a tetteimért vállalom a felelősséget”.

A hatóságok hivatalosan még nem erősítették meg a drogtesztről szóló hírt, ám ha igaznak bizonyul, amit Lindsay közzétett a közösségi oldalon, másodszor minden bizonnyal szigorúbb feltételeknek kell megfelelni, ha be szeretné bizonyítani, hogy képes az elvárt társadalmi normák szerint élni.

Lindsay Lohan a hullaházban

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.