Lindsay csak egy napig volt börtönben

Képek: Óvadékért elengedték a visszaeső színésznőt

Alig egy napot töltött rács mögött Lindsay Lohan a hét végén, miután a Los Angeles-i fellebbviteli bíróság úgy rendelkezett, hogy háromszázezer dolláros óvadék ellenében az amerikai színésznő mégiscsak szabadlábra kerülhet.

Lindsay Lohan nem tűnik rosszkedvűnek! képgaléria

2010.09.27 08:29MTI

Előzőleg az ügyét tárgyaló, első fokon eljáró Beverly Hills-i bíró elutasította, hogy óvadék ellenében elengedjék. Az eredeti döntés értelmében a hollywoodi sztárnak az október 22-re tervezett meghallgatásig - amelyen eldől, hogy megszegte-e a próbaidőhöz kötött feltételeket - őrizetben kellett volna maradnia.

A huszonnégy éves Lindsay Lohan augusztus végén szigorú feltételekkel szabadult a börtönből és a rehabilitációról. Kikötötték, hogy november 1-ig pszichoterápián kell részt vennie, alkohol- és drogtanácsadásra kell járnia, hetente több alkalommal alávetve magát szúrópróbaszerű alkohol- és kábítószertesztnek.

A filmcsillagot korábban ittas vezetés és kábítószer-fogyasztás miatt bűnösnek találták, ám próbaidőre bocsátották. Miután megsértette annak szabályait, júliusban háromhavi börtönre és háromhavi bentlakásos rehabilitációra ítélték. Végül csak 14 napot töltött a rács mögött, majd 23 napra beköltözött a rehabilitációra.

Egy múlt heti Twitter-bejegyzésben azonban ő maga is elismerte, hogy megbukott legutóbbi alkohol- és drogtesztjén. A próbaidős rendelkezések megszegése miatt elfogatóparancsot adtak ki ellene. A nagy összegű óvadék mellett a sztárnak ismét viselnie kell azt a lábbilincset, amely azonnal jelzi, ha alkoholt fogyaszt.

Kerülnie kell azokat a helyeket is, ahol alkoholt szolgálnak fel, illetve árusítanak. A People magazin a hét végén azt írta, hogy a színésznő megígérte: a következő napokban önként bevonul a rehabilitációs intézetbe, hogy folytassa az alkohol- és drogelvonási terápiát.

Lindsay Lohan leszbikus?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.