"A munka segít józannak maradni"

Bagoly mondja: Charlie Sheen ad tanácsot Lindsay Lohannek

Különös, hogy épp Charlie Sheen érzi úgy, tanácsokat osztogathat a drogproblémákkal küzdő és nemrég lopáson rajtakapott Lindsay Lohannek: a színész kis híján belehalt a túladagolásba.

Képekben a szívdöglesztő Charlie Sheen! képgaléria

2011.02.21 14:29ma.hu

Három hete mentővel kellett az intenzív osztályra szállítani a Két pasi, meg egy kicsi sztárját, amikor egy nála tartott házibulin váratlanul rosszul lett. A sebtében kiadott hivatalos közlemények sérvről szóltak, ám a buli résztvevői közül többen is beszámoltak róla, hogy Charlie Sheen lakásán „hegyekben állt” a kokain, és nem először vadult el ennyire az összejövetel.

A színész azóta szerencsére felépült, kiengedték a kórházból, és visszatérése örömére interjút adott az egyik amerikai rádiós showműsorban. Ebben sok egyéb mellett a nevével fémjelzett népszerű sorozatról számolt be, illetve annak folytatásáról, hisz ez volt az egyik fő kérdés, ami sokakat foglalkoztatott.

Elárulta, hogy a szerződés köti őt, és amit elvállalt, azt végig is fogja csinálni. Ez nagyon is hihető, mert korábban a vele együtt dolgozó stábtagok rendre arról számoltak be, hogy bármennyire is vad volt a forgatást megelőző éjszaka, Sheent mintha kicserélték volna a kamera indulásakor: olyankor nyoma sem volt sem az alkoholmámornak, sem a drogoknak.

További fotók a galériában!

Ám az meglepő volt, amikor a hasonló problémákkal küszködő Lindsay Lohannek kezdett tanácsokat osztogatni.

Óhatatlanul felmerül a kérdés, hogy a tinisztárból lezüllött nővé cseperedett színésznőnek tényleg Sheen tanácsait kellene megfogadni, egyáltalán létezik-e ember, akinek Sheen tanácsaira van szüksége?

Persze ezek nem is igazi tanácsok. „Szeretnék néhány tanácsot adni neki, nem, inkább csak javasolnék pár dolgot, hogy mit hogyan csináljon, mert nem mondhatom meg senkinek, mit kell tennie” – fogalmazott Charlie Sheen.

Mindenesetre a "javaslata" az, hogy a munka nagyon nagy lökést tud adni a megfelelő kontrollhoz, és azt üzente a színész Lindsay-nek, hogy mindig próbálja végiggondolni a dolgokat, mielőtt megtesz valamit.

A nyaklánclopási üggyel kapcsolatban Sheen úgy vélte, Lindsay ott nem bűnös volt, hanem valójában áldozat. „Most nézd csak meg, én nem voltam abban a boltban, de a nyaklánc csak egy tárgy, néhány karkötő… - kit érdekel? Annyira kétségbe volt esve, nem becsmérelni kellene.

A nyolc perces telefonos interjú alatt azzal is hencegett a színész, hogy amikor forgatni kellett, ő sosem volt részeg, de azt elismerte, hogy bizony egyes napokon fel sem tudott kelni segítség nélkül - igaz, ezt a fáradtságra fogta.

Most azonban a Két pasi, meg egy kicsi című sorozat készítőjétől, a Viacom társaságtól igencsak sok segítséget kapott, mert érdeklődtek az egészségéről, és nem állították le a sorozat gyártását.

A forgatásokhoz Sheen egy hét múlva, február 28-án tér vissza, néhány nappal azután, hogy Lindsay Lohan lopási ügyében sor kerül a következő bírósági meghallgatásra. Vajon most a színész tényleg helyes útra tér?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.