Szemmel láthatóan kétszemélyes a kégli

Képek a lakásról: Ide költözött Lindsay Lohan - egy lánnyal?!

Több hetes kezelést követően a napokban kijöhetett a rehabilitációs klinikáról a színésznő, aki már új otthonába is beköltözhetett - állítólag egy lánnyal osztja meg azt, akivel szerelmesek egymásba...

Nézze meg: ide költözött be Lindsay Lohan képgaléria

2011.01.11 09:29ma.hu - Fotó: X17online - Landov

Az örömhír, hogy Lindsay Lohan sok hetes küszködés után végre újra szabad levegőt szívhat. Kiengedték a Betty Ford rehabilitációs klinikáról, ahol heteken át kezeltette magát.

Úgy tűnik, új életet akar kezdeni. Nem ez az első eset, hogy rehabra került a színésznő, hiszen köztudott, hogy évek óta küzd alkohol-és drogproblémákkal. Remélhetőleg, most tényleg "tiszta" marad.

Az új otthon: a bal oldali Samantha-, a jobb oldali Lindsay háza - Fotó: Flynet

Az már különösebb hír, hogy Lindsay új lakásba költözött, ráadásul volt barátnője, a leszbikus DJ, Samantha Ronson tőszomszédságába.

A downloadsedge.com-on közzétett fotók tanúsága szerint két, külsőre teljesen egyforma házban él a két lány. Nem tudni, mi a nagy békülés oka, hiszen Samantha és Lindsay több hónapos románc után csúnyán összeveszett egymással.

Az a hír járja egyébként, hogy LiLo a rehabon ismerkedett meg egy lánnyal, akivel teljesen egymásba gabalyodtak, és vele bútorozott össze.

Vajon tényleg egy új hölgyről van szó? És ha igen, vajon hogy tolerálja ezt a szomszéd ex?

A celebterapeuta Lindsay-t is ellátná néhány jó tanáccsal...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.